Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Oamk syventää korkeakouluyhteistyötä Kaliforniassa

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamk syventää korkeakouluyhteistyötä Kaliforniassa

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2013 klo 09:56
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulu (Oamk) on solminut kaksoistutkintosopimuksen USA:n Kaliforniassa sijaitsevan Northwestern Polytechnic Universityn (NPU) kanssa. Oamkin rehtori Jouko Paaso allekirjoitti sopimuksen viime viikolla.

Oamkissa sopimus koskee Degree Programme in Business Information Technology- ja Degree Programme in International Business -koulutusohjelmia. Koulutusohjelmat ovat liiketalouden alan koulutusohjelmia, jotka johtavat tradenomin tutkintoa vastaavaan Bachelor-tutkintoon. Koulutusohjelmien opiskelijoista noin puolet on suomalaistaustaisia ja puolet kansainvälisiä opiskelijoita.

Kaksoistutkintosopimus perustuu yhteiseen tahtotilaan edistää korkeakoulujen välistä yhteistyötä. Sopimuksen mukaan Oamk ja NPU voivat lähettää joka vuosi kustakin sopimuksen koulutusohjelmasta viisi opiskelijaa vähintään vuoden kestävään opiskelijavaihtoon. Opiskelijat valitaan muun muassa opintomenestyksen ja kielitaidon perusteella.

Opiskelijat saavat Oamkista Bachelor of Business Administration (BBA) -tutkinnon ja NPU:sta Bachelor of Business Administration and Information Sciences (BBAIS) -tutkinnon tai Bachelor of Science in Computer Science (BSCS) -tutkinnon. Kaksoistutkinto myönnetään kotikorkeakoulusta valmistumisen jälkeen.

Sopimus tulee voimaan 1.9.2013 ja on voimassa viisi vuotta. Opiskelijavaihto alkaa vuonna 2014.

Lisätietoja

Jyrki Holappa, koulutusohjelmavastaava, International Business, 010 272 2202, jyrki.holappa@oamk.fi
Ilkka Mikkonen, koulutusohjelmavastaava, Business Information Technology, 010 272 2788, ilkka.mikkonen@oamk.fi

Northwestern Polytechnic University: www.npu.edu

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs