Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Nyt on aika hakea syksyllä alkavaan perusopetuksen iltapäivätoimintaan

Turun kaupungin sivistystoimiala

Nyt on aika hakea syksyllä alkavaan perusopetuksen iltapäivätoimintaan

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2016 klo 08:00
Julkaisija: Turun kaupungin sivistystoimiala

Elokuussa 2016 koulujen alkaessa käynnistyvään perusopetuksen iltapäivätoimintaan hakuaika on päättymässä 31.3.2016. Toimintaan haetaan keskitetysti Wilma-järjestelmän kautta.

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetuksessa oleville oppilaille. Toimintaa toteutetaan Opetushallituksen määrittämien Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteiden mukaisesti.  Lähtökohtana on laadukas ja kattava iltapäivätoiminta koko Turun kaupungin alueella.

Turussa toimintaa järjestää ja koordinoi kaupungin sivistystoimiala. Toimintaa tuotetaan sekä Turun kaupungin että eri palveluntuottajien toimesta. Toiminnasta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat.  Iltapäivätoimintaa järjestetään koulujen tiloissa tai koulun läheisyydessä sijaitsevissa Turun kaupungin, seurakuntien ja järjestöjen tiloissa. Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatusyhteistyötä sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja lisätä lasten osallisuutta. Toimintaan osallistuminen on maksullista.

Iltapäivätoimintapaikkaa haetaan lukuvuodeksi kerrallaan. Toimintaan haetaan Wilma-järjestelmän kautta, https://wilma.turku.fi.  Järjestelmä on avoinna 31.3.2016 asti.  Hakulomakkeen voi tarvittaessa tulostaa Turun kaupungin internetsivuilta osoitteesta www.turku.fi/ippe. Hakulomakkeet on palautettava osoitteeseen Turun kaupunki, sivistystoimiala, perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta, PL 355, 20101 Turku 31.3.2016 mennessä. Iltapäivätoimintapaikan saamisesta ilmoitetaan sähköisesti Wilma-järjestelmän kautta toukokuun loppuun mennessä.

Lisätietoja:
www.turku.fi/ippe

Birgitta Sainio, p. 040 637 7301
Sari Nummila-Piispanen, p. 050 590 7674

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs