Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Nuoret yrittäjät kilpailevat aluemessuilla DuuniExpon yhteydessä 8.2.

Koulutuskeskus Salpaus

Nuoret yrittäjät kilpailevat aluemessuilla DuuniExpon yhteydessä 8.2.

Tiedote.
Julkaistu: 31.01.2012 klo 08:50
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen NY-aluemessut järjestetään keskiviikkona 8.2.2012 klo 9 - 17 DuuniExpon ja Yrittäjyyspäivien yhteydessä Lahden Messukeskuksessa Lahti Hallissa. Aluemessuilla Päijät-Hämeen opiskelijat esittelevät ja myyvät harjoitusyritystensä tuotteita ja palveluja.

Aluemessujen tuomaristo valitsee messuilta parhaan tuotteen tai palvelun, myyjän, messuosaston ja harjoitusyrityksen eli NY-yrityksen. Messujen kaksi parasta yritystä jatkavat loppukilpailuun valtakunnallisille Uskalla yrittää -messuille, jotka järjestetään huhtikuussa Hämeenlinnassa.

Päijät-Hämeen aluemessuilla kilpailee toisen asteen opiskelijoita Koulutuskeskus Salpauksesta ja Vierumäen Urheiluopistolta. Peruskoululaisia edustavat Padasjoen Pappilanmäen koulun oppilaat.

Sirkusyritykset mukana ensimmäistä kertaa

Koulutuskeskus Salpauksesta ensimmäistä kertaa aluemessuilla ovat mukana sirkusalan opiskelijat, jotka antavat messuilla esimakua esiintymistaidoistaan. Kolina Company NY:n muodostavat toisen vuoden sirkusalan opiskelijat Jenni Juppi, Milla Kurronen, Sofia Daniel, Rosa Tyyskä, Milla Järvinen, Milla Lahtinen ja Linda Helske. Kolina Company NY lupaa asiakkailleen omaleimaista, häikäisevää ja mieleenpainuvaa sirkusta taiteen eri keinoin.

– Harjoitusyrityksen perustamisessa ja toiminnassa oppii itsenäistä työskentelyä ja vastuun kantamista. Tästä saa valmiuksia valmistumisen jälkeiseen elämään, koska alallamme toimitaan pääosin yrittäjinä tai freelancereina, toteaa Jenni Juppi.

Mukana messuilla on noin kaksikymmentä NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevaa yritystä. NY-yritykset ovat opiskelijoiden perustamia harjoitusyrityksiä, jotka toimivat oikealla rahalla yhden lukuvuoden ajan.

Aluemessuille on vapaa pääsy, ja sinne ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet. Messujen järjestäjänä toimivat Päijät-Hämeen YES-keskus ja Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimisto. Päijät-Hämeen YES-keskus on Koulutuskeskus Salpauksen hanke, joka toimii Hämeen ELY-keskuksen rahoittamana vuoden 2013 loppuun.

Lisätietoja aluemessuista
Koulutuskeskus Salpaus
yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh. 044 708 0650
projektikoordinaattori Sari Mertsalmi, puh. 044 708 0846

Lisätietoja Kolina Companysta
sirkusalan opiskelija Jenni Juppi, puh. 040 551 0736

DuuniExpo 2012

 

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs