Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Monitoimisuus haastaa. AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 6.–7.11. Jyväskylässä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Monitoimisuus haastaa. AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 6.–7.11. Jyväskylässä

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2014 klo 15:17
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Miten kouluttaa tulevaisuuden moniosaajia yhä laajentuviin ammatteihin? Millaisia haasteita ammattikorkeakoulutus ja ammatillinen koulutus kohtaavat?

Ajankohtaisiin koulutusteemoihin pureudutaan AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivillä Jyväskylässä 6.-7. marraskuuta 2014. Tutkimuspäivät on suunnattu kaikille ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulutuksen kehittämisestä kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo käynnissä ja jatkuu 22.10.2014 saakka. Osallistua voi joko yhdeksi tai kahdeksi päiväksi. Päivät tarjoavat koulutusosaajille oivan foorumin myös tutkimustyön sekä erilaisten kehittämishankkeiden esittelyyn. Abstraktien jättöaika päättyy 15.9.2014. Esityksistä on mahdollisuus myös kirjoittaa artikkeli tutkimuspäivien sähköiseen proceedings-julkaisuun.

Vuoden 2014 tutkimuspäiviä JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun kanssa yhteistyössä järjestävät Koulutuksen tutkimuslaitos, Korkeakoulututkimuksen seura CHERIF, Käytäntölähtöisen tutkimuksen yhdistys PraBa ry ja Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (KARVI).

Lue lisää

Lisätietoja
Ulla Mutka, johtaja, 0400 678 000, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs