Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Monenlaisia näkökulmia yrittäjyyteen – Yrittäjyysviikkoa vietetään SAMKissa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Monenlaisia näkökulmia yrittäjyyteen – Yrittäjyysviikkoa vietetään SAMKissa

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2015 klo 15:28
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) vietetään Yrittäjyysviikkoa tällä viikolla (6.–9.10.2015) Tiedepuiston kampuksella (Tiedepuisto 3, Pori). Viikko koostuu mielenkiintoisista puhujista, yrittäjyysinfoista sekä yritysesittelyistä.

– Infoissa valotetaan yrittäjyyttä monelta eri kantilta. Niissä on teknistäkin yrittäjyysneuvontaa, mutta lisäksi esimerkiksi Sinisen meren strategian esittely. Sen avulla niin aloittava yrittäjä kuin vanha konkari saa uutta inspiraatiota, kertoo tapahtuman koordinaattori Pia Marjanen.

Viikko huipentuu Perjantain Huiput -seminaariin, jossa puhujina ovat TV:stäkin tuttu Jounin Kaupan omistaja, some-guru Sampo Kaulanen sekä vuonna 2015 Satakunnan ja Porin Vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittu Olli Lindroos.

– Vaikka kaikki viikon puheenvuorot sivuavat yrittäjyyttä, kuka tahansa voi saada niistä virikkeitä ja oppia yrittäjämäistä asennetta. Sitä kaikki tulevat tulevaisuudessa tarvitsemaan yhä enemmän. Sikäli teema on erittäin ajankohtainen, Piia Marjanen kertoo.

Opiskelijat ovat olleet mukana tapahtumajärjestelyissä mm. markkinoinnissa, viestinnässä ja messutapahtuman järjestelyissä.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan viikon tapahtumia.

Lisätiedot:  Myynnin ja markkinoinnin lehtori Pia Marjanen, pia.marjanen@samk.fi , 044 710 3356

Yrittäjyysviikon ohjelmaan voi tutustua osoitteessa:
Facebook: SAMKin Yrittäjyysviikko

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs