Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mobiili – kaikkialla! -innovaatiokilpailu on ratkennut

Tampereen ammattikorkeakoulu

Mobiili – kaikkialla! -innovaatiokilpailu on ratkennut

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2013 klo 14:20
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Mobiili kaikkialla -innovaatiokilpailussa kannustettiin Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa mobiililaitteisiin liittyvien ideoiden ja osaamisen esille tuomiseen. Kilpailussa etsittiin mobiililaitteisiin, kuten kännykkään, tabletteihin ja liikkuvaan langattomaan tiedonsiirtoon uusia käyttötapoja aina käytännön sovelluksiksi ja kaupallisiksi tuotteiksi asti. Innovaatiokilpailuun lähetettiin 29 ideaa, joista tuomaristo palkitsi kuusi.

Kilpailuun saivat osallistua kaikki ideat, joilla on liittymäpintaa mobiililaitteisiin, esimerkiksi välitöntä tai välillistä teknistä tai taloudellista tai sosiaalista merkitystä lyhyellä tai pitkällä aikavälillä. Se oli tarkoitettu myös vapaamuotoisemmille ehdotuksille, jotka eivät sellaisenaan vielä ole toteuttamiskelpoisia, mutta joissa on oivallusta ja kekseliäisyyttä.

Palkituiksi tulivat:

- Maksukärry, Juha Pellonpää

- Good Things Come, Anniina Vilkas   

- Photopool, Tuomo Joronen  

- Mobiilikassa, Vihtori Lehtonen                

- Quickstick kännykkään, Tero Markkanen   

- DEMI, Sirpa Tietäväinen

Palkinnot luovutetaan perjantaina 31.5.2013 kello 10 alkavassa tilaisuudessa Kuntokatu 4:n Solinasalissa TAMKissa (S1-16). Kilpailun sponsoreina olivat Nokia Oyj ja TAMK.

Kaikki kilpailuun lähetetyt ehdotukset kutsutaan TAMKin Tuoteväylä-prosessiin, jossa kilpailuehdotuksen kehittämistä voidaan jatkaa. Lisätietoja Tuoteväylä-palvelusta saa myös opastussivuilta osoitteesta tamk-tuotevayla.gemilosocial.fi.  

 

Lisätietoja:
Innovaatioasiamies Markku Oikarainen, markku.oikarainen@tamk.fi, 040 8267 615
Projektisuunnittelija Kirsi Laakso, kirsi.laakso@tamk.fi, 050 3010 368


Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)
profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta yli 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. TAMK toimii Tampereen lisäksi Ikaalisissa, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs