Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mikkelissä järjestettävillä Innomarkkinoilla pohditaan sosiaali- ja terveyspalveluiden tulevaisuutta

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelissä järjestettävillä Innomarkkinoilla pohditaan sosiaali- ja terveyspalveluiden tulevaisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2012 klo 11:43
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Innomarkkinoilla pohditaan sosiaali- ja terveyspalveluiden tulevaisuutta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäminen on suurien haasteiden edessä. Hyvinvointiala tarvitsee paitsi uutta työvoimaa, myös uudenlaisia palvelumalleja ja työmenetelmiä. Lisäksi tarvitaan ennakoivaa ja ehkäisevää työtä kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Ideoita sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuden kehittämiseen etsitään 18.4. Mikkelissä järjestettävillä Innomarkkinoilla. Innomarkkinat on maakunnallinen tapahtuma, jossa esitellään ja arvioidaan hyvinvointialan kehittämistoimintaa. Seminaarissa nostetaan esille erityisesti innovaatiotoiminnan merkitystä hyvinvointialan kehittämisessä. Innomarkkinoilla hyvinvointialan kehittäjät, toimijat ja päättäjät kohtaavat, verkostoituvat ja suuntaavat katsetta kohti

Tilaisuuteen on kutsuttu laajasti Etelä-Savon alueelta hyvinvointialan toimijoita kunnista, yrityksistä, järjestöistä, oppilaitoksista,korkeakouluyksiköistä ja muista kehittämisorganisaatioista.

Innomarkkinat järjestää Hyvinvoitialan Kumppanuuspöytä-hanke yhdessä toimijaverkostonsa kanssa.Tilaisuuden suunnitteluun ovat osallistuneet myös Etelä-Savon maakuntaliitto ja Etelä-Savon ELY-keskus.

Innomarkkinat järjestetään 18.4. klo 9 alkaen konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa (Sointukatu 1, Mikkeli)

Lisää tietoa:

www.mamk.fi/innomarkkinat

Kari Kangaspunta
Projektipäällikkö
Mikkelin ammattikorkeakoulu
050 573 2680
kari.kangaspunta@mamk.fi

 

 

 Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs