Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Messuilta uusia ideoita kuntoiluun ja hyvinvointiin

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Messuilta uusia ideoita kuntoiluun ja hyvinvointiin

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2015 klo 16:36
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Rauman kaupunki järjestää 18.1.2015 klo 9−15 Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) kanssa Kunnon Messut -tapahtuman Rauman talviharjoitteluhallissa Äijänsuolla. Messuilla on yhteensä yhdeksän erilaista jumppaa, joista kävijä voi osallistua kolmeen. Alku- ja loppuverryttelyyn on vapaa pääsy kävijöille. Kaikki jumpat on jaoteltu kolmeen eri voimakkuuteen; kevyt, normaali ja hikinen. Jumpat ovat tämän hetken kuumimpia uutuuksia Raumalla, lisäksi mukana on myös kauden klassikoita.

Tapahtumassa on myös esittelyssä raumalaisia hyvinvoinnin yrityksiä omilla pisteillään. Messualueella on mahdollisuus teetättää itsestään maksullinen kehonkoostumusmittaus tai vaikka hankkia vinkkejä omaan juoksutekniikkaansa Juoksukoulun pisteeltä. Tapahtuman juontaa vuoden 2014 Pitsimissi Riikka Uusitalo.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa opiskelijoista muodostettu tiimi

Kunnon Messut on tänäkin vuonna järjestetty opiskelijavoimin. Projektipäällikkönä toimii SAMKin kone- ja tuotantotekniikan opiskelija Reija Jokela. Tapahtumavastaavina on tuotantotalouden, kone- ja tuotantotekniikan ja hoitotyön opiskelijoiden viisihenkinen tiimi.
Reija Jokela kannustaa kaikkia vierailemaan messuilla.
− Kunnon Messut 2015 on suunniteltu kaikenikäisille ja joka tunnilta löytyy eritasoisille liikkujille sopivat vaihtoehdot. Messuilla on mahdollisuus tutustua tällä hetkellä Raumalla pyöriviin liikuntamahdollisuuksiin ja löytää itselleen se paras liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisen muoto.
 
Mukana raumalaisia hyvinvoinnin osaajia
 
Yhteistyössä ja näytteilleasettajina on muun muassa Liikuntakeskus Kuntosumppu Oy, Kuntokeskus Friski Oy, Turun Seudun Tanssioppilaitos, Rauman Astangajoogakoulu, Hyvinvointipalvelut Arto Tarvainen, Orjatori Oy, Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry, Rauman läskipyöräilijät, Ilo ja hyvinvointi Kirsi Haakana, Sirpa Lehtinen Forever Aloe Vera -tuotteet, Oriflame Oy, Rauman Naisvoimistelijat ry, Life Finland Oy, Cambridgekuuri Oy, Fudosin Rauma ry, Magnetix Wellness Oy, Hierontapiste Kunnon Paikka Tmi, Hoitohuone Sole, Rauman Pitsimissi 2014, Kosmetologi ja solarium EeVaLa, Vitatrade Oy, Pyörä Nurmi Oy, Sport Asu Oy, Rauman Dansseor ry, Palvelukeskus Soteekki Pori, Wesiwoikka: Pia Kutila Tmi, Loisto liikuntakeskus Oy, Kauneus Wanilla Rauma, Kampaamoliike Mama, Punnitse & Säästä Oy, Fera ry ja Ruokapuoti Lumo Oy.

Tapahtuma on maksullinen, mutta tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan maksutta.

Lisätietoja internetissä:
www.kunnonmessut.fi | www.facebook.fi/kunnonmessut1 | Instagram: Kunnon Messut

Yhteystietoja:
Niko Kandelin | Ohjaava opettaja | niko.kandelin@samk.fi
Reija Jokela | Projektipäällikkö, opiskelija | reija.jokela@student.samk.fi | p. 0408235139

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs