Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Meksikon suurlähettiläs pääpuhujana SeAMKin seminaarissa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Meksikon suurlähettiläs pääpuhujana SeAMKin seminaarissa

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2014 klo 12:45
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa syksyllä käynnistetty Latinalaisen Amerikan hanke järjestää 5.5. klo 12-14.30 Business in Mexico -seminaarin Frami F:n auditoriossa 110. Pääpuhujana on Seinäjoella ensimmäistä kertaa vieraileva Suomen Meksikon suurlähettiläs Norma Bertha Pensado Moreno, joka kertoo liiketoimintamahdollisuuksista Meksikossa.

Latinalaisen Amerikan osuus koko maailman tuotannosta on suuri ja kasvaa voimakkaasti. Varakkaimmat valtiot ovat Brasilia, Meksiko, Chile ja Argentiina.

Latinalaisen Amerikan Liiketoiminta- ja palvelukeskus hankkeesta pysyväksi toiminnaksi

SeAMKin hankkeessa tullaan suunnittelemaan toimintamalli, jolla voidaan palvella alueen yrityksiä ja muita organisaatioita ja edesauttaa eteläpohjalaista vientiä ja muuta yhteistyötä Latinalaisessa Amerikassa.

Hankkeen tavoitteena on Etelä-Pohjanmaalla toimivien vientiyritysten liiketoimintaosaamisen lisääminen, uusien innovaatioiden kehittäminen ja kansainvälisen TKI-rahoituksen saaminen Latinalaisen Amerikan yhteistyöhön. Projektin kohderyhmiä ovat alueesta kiinnostuneet tai jo siellä liiketoimintaa harjoittavat eteläpohjalaiset yritykset ja organisaatiot. Jatkossa toimintaa ollaan laajentamassa valtakunnalliseksi palveluksi.

Tarkoitus on projektiajan päättyessä avata SeAMKiin Latinalaisen Amerikan palvelukeskus. Tämä keskus jatkaisi projektissa aloitettua Latinalaiseen Amerikkaan suuntautuvan yhteistyön tukemista. Toiminnasta vastaa Julio Vallejo Medina ja business-puolen asiantuntemusta tuo markkinoinnin yliopettaja Ville-Pekka Mäkeläinen.

Seminaari on kaikille kiinnostuneille avoin ja maksuton. Paikka on Frami F, Kampusranta 11, Seinäjoki.

Seminaarin ohjelma on liitteenä.

Lisätietoja: www.seamk.fi/latinamericakeskus

Julio Vallejo Medina, projektipäällikkö, p. 040-8304179 ja julio.vallejo@seamk.fi
Helli Kitinoja, kansainvälisten asiain päällikkö, p. 040-8304101

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs