Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » MBA-tutkinnolla valmiuksia ja vauhtia kansainväliselle uralle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

MBA-tutkinnolla valmiuksia ja vauhtia kansainväliselle uralle

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2014 klo 10:20
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMK Liiketalouden alalla voi vuorovuosina aloittaa ylemmän AMK-tutkinnon opinnot suomeksi tai englanniksi. Tänä keväänä on haussa englanninkielinen koulutus Degree Programme in International Business Management, joka johtaa MBA-tutkintoon (Master of Business Administration).  

Riina Mansikkamäki valmistui tradenomiksi SeAMKista englanninkielisestä BBA-koulutuksesta vuonna 2008 ja sai heti vakituisen työpaikan omalta alaltaan. Tällä hetkellä hän työskentelee myyntisihteerinä Reikälevy Oy:ssä ja suorittaa MBA-opintoja. Jatko-opintoihin hän hakeutui syksyllä 2012 parantaakseen valmiuksiaan vaativampiin tehtäviin. 

- Yritys on kansainvälistymässä ja sitä kautta avautuu uusia työmahdollisuuksia. Opinnäytetyössäni työstän yritykselle kansainvälistymisstrategian yhdessä johdon kanssa, Riina kertoo.

Hän on erittäin tyytyväinen koulutukseen, jossa on ollut paljon myös ulkomaalaisia luennoitsijoita Amerikasta ja Euroopasta.

- BBA-opintoihin verrattuna on myös selvää etua siitä, että kaikki opiskelijat ovat nyt ammattilaisia, joilla on paljon kokemusta eri aloilta ja myös yrittäjyydestä. Meillä on mukana tradenomien ja insinöörien lisäksi mm. restonomeja ja sosionomeja ja ryhmältä saa todella paljon.

Insinööri vahvistaa markkinoinnin osaamista

Tuotantotaloutta Centria ammattikorkeakoulussa opiskellut insinööri Ville Mäkelä aloitti syksyllä 2012 MBA-opinnot SeAMKissa. Hän toimi silloin KWH Pipen, nykyään Uponor Suomen myyntipäällikkönä ja halusi vahvistaa kansainvälisen markkinoinnin osaamistaan ja uramahdollisuuksiaan.

Opinnäytetyössään hän kehittää yritykselle brändin markkinointistrategiaa, joka on tärkeä sekä oman työn että työnantajan kannalta.

- Opinnäytetyössäni etsin argumentteja ns. second price line tuotevalikoimalle ja luon strategisen mallin, jota käytämme näiden tuotteiden markkinoinnissa. Teoriatiedon etsiminen on motivoivaa, koska sen kautta voi hakea tukea omille ajatuksilleen.

- Sekä koulutuksen kautta että muilta opiskelijoilta olen oppinut paljon minulle tärkeitä asioita. Ei ole tarvinnut katua päätöstä, Ville toteaa.

Vähintään kolmen vuoden työkokemus vaaditaan

Kaikki SeAMKin tarjoamat ylemmät AMK-tutkinnot voi suorittaa työn ohessa 1,5-3 vuodessa. MBA-koulutuksessa lähiopetusta järjestetään pääsääntöisesti perjantaisin ja lauantaisin, joissakin koulutuksissa myös muina arkipäivinä. Lähijaksojen välissä tehdään omaa työtä tai organisaatiota palvelevia kehittämistehtäviä.

Ylemmän AMK-tutkinnon hakijoilta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään kolme vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta. Ylempi AMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto. Se tuottaa esimerkiksi julkiseen virkaan saman kelpoisuuden kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Erillishaku MBA-koulutukseen päättyy perjantaina 25.4.2014 klo 15.00. Muihin ylempiin AMK-koulutuksiin hakuaika päättyy 1.4.2014 klo 16.15.

Lue lisää

http://www.seamk.fi/fi/Koulutus/Koulutusalat/Ylemmat-AMK-tutkinnot#sthash.KZFQAghy.dpuf

 

 

 

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs