Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Matkailu kiinnosti Mamkin täydennyshaussa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Matkailu kiinnosti Mamkin täydennyshaussa

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2014 klo 14:06
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun täydennyshaun kiinnostavin koulutus oli matkailu. Ensisijaisia hakijoita matkailun koulutukseen oli 2,95 hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden. Matkailun koulutus on siirtynyt kesän aikana Savonlinnasta Mikkeliin, jossa opinnot alkavat Kasarmin kampuksella 25.8.

Yhteensä ensisijaisia hakijoita täydennyshaussa oli 2,27 hakijaa yhtä paikkaa kohden. Haussa oli paikkoja prosessi- ja materiaalitekniikan, jalkaterapian ja matkailun koulutuksiin.

Seuraava haku ammattikorkeakouluihin on 8.-22.9.2014. Mamkissa on syksyllä haussa 7 koulutusta päivätoteutuksena ja 5 koulutusta monimuotototeutuksena sekä yksi ylempään amk-tutkintoon johtava koulutus.

Lisätietoja täydennyshausta:

opiskelupalvelupäällikkö Leena Kurki-Pölönen, 040 717 9992

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs