Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamkissa Suomen suurin avoin AMK

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamkissa Suomen suurin avoin AMK

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2014 klo 15:01
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun avoin AMK oli viime vuonna Suomen suurin sekä opintopisteiden että opiskelijoiden määrässä. Mamkin avoimessa AMK:ssa 1 493 opiskelijaa suoritti 5 718 opintopistettä. Opiskelijat olivat iältään 18 – 70 -vuotiaita, pääasiassa työssä olevia, osaamistaan päivittäviä tai uutta osaamista hankkivia henkilöitä.

Mamkissa kehitetään suunnitelmallisesti avoimen AMK:n toimintaa asiakaslähtöisemmäksi. Samalla etsitään uusia avauksia valtakunnallisesti ja suunnataan katseita myös ulkomaille. Uutena on viime syksynä aloitettu seniorikansalaisten avoimen AMK:n opinnot.

Avoimen AMK:n opintojaksoille voivat osallistua kaikki opiskelemisesta kiinnostuneet iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Avoin ammattikorkeakouluopetus on Mikkelin ammattikorkeakoulun tutkintovaatimusten mukaista opetusta. Tarjolla on sekä yksittäisiä opintoja että laajempia kokonaisuuksia. Opiskelu avoimessa AMK:ssa ei johda suoraan tutkintoon, mutta mikäli opiskelija myöhemmin hakeutuu saman alan tutkintoon johtavaan koulutukseen, voidaan aiemmat saman alan avoimen opinnot lukea hyväksi.

Avoimen AMK:n tarjontaan voi tutustua osoitteessa www.mamk.fi/koulutuskalenteri,

2014-2015 –tarjonta päivitetään kalenteriin huhtikuun alkuun mennessä.

Lisätietoja:

• täydennyskoulutuspäällikkö Pia Ahoranta, puh. 040 0869947

• avoimen AMK:n tilasto:

http://vipunen.csc.fi/fi-fi/ammattikorkeakoulutus/avoinamk/Pages/Avoimen-AMKn-osallistujat-ja-opintosuoritukset.aspx

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs