Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamkin opiskelijat puunaavat Bengtsårin leirisaaren kesäkuntoon

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamkin opiskelijat puunaavat Bengtsårin leirisaaren kesäkuntoon

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2014 klo 13:39
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelijoita lähtee viikon telttaleirille Hankoniemellä sijaitsevalle legendaariselle Bengtsårin leirisaarelle. ”Benkussa” 12.-16.5. toteutettava leiri on 70 opiskelijan yhteistyön tulos ja leiritoimintakurssin loppuhuipennus. Leiri toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin nuorisoasiankeskuksen kanssa.

 

- Aikaisemmin olemme toteuttaneet leirikurssit Etelä-Savon metsissä, mutta oikein mielellämme lähdemme meren rannalle, kertoo kurssin vastuuopettaja Katri Schadewitz. Schadewitz on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Helsingin kaupungin kanssa. – Viime kesänä yhteisöpedagogiopiskelijoitamme oli mukana Tall Ship Races –tapahtumassa ja nyt yhteistyö laajenee leiritoiminnan saralle.

 

Viiden päivän aikana mamkilaiset opettelevat leiritaitoja ja kunnostavat leirisaarta tulevan kesän leirejä varten. Perinteikäs leirisaari tarjoaa loistavat puitteet monipuolisten leiritaitojen ja –toimintojen harjoitteluun. Bengtsårin leirisaaresta löytyvät seikkailuradat, vesitoimintavälineet ja luontopolut. Saaristoluonto on uusi toimintaympäristö useimmille osallistujista. Kansainvälisyyttä leirille tuovat mukana olevat vaihto-opiskelijat Belgiasta sekä Unkarista.

 

Bengtsårin saaressa on leiritoimintaa järjestetty vuodesta 1945. Kesäkaudella saaren seitsemällä leirialueella viettää leirielämää n. 2200 nuorta ja leirivuorokausia kertyy runsaat 12 000 vuodessa.

 

 

Yhteydenotot:

 

Tiina Rinne, p. 044 0491 824

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs