Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamkin Minä 2.0. –kiertue 5.11. Savonlinnassa ja 6.11. Mikkelissä

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamkin Minä 2.0. –kiertue 5.11. Savonlinnassa ja 6.11. Mikkelissä

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2013 klo 13:17
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulu lähtee viidettä peräkkäistä syksyä kiertämään Itä-, Keski- ja Kaakkois-Suomen 2. asteen oppilaitoksia. Minä 2.0 –kiertueen johtotähtenä on stand up –koomikko Marko Kämäräinen, joka on viihdyttänyt yleisöä stand up –klubeilla jo vuosia.

Aikaisempien vuosien kiertueella on ollut mukana Suomen eturivin viihdyttäjiä; Ville Myllyrinne, Janne Kataja, Minna Koskela ja RudiRok. Kiertue on uudistunut joka vuosi, tänä vuonna pistettiin päivitykseen myös nimi.

- Urapuntari-kiertue on muuttunut Minä 2.0. –kiertueeksi. Päivitys onkin koko kampanjan idea. Koulutuksella voi päivittää itsensä ja osaamisensa uudelle tasolle, kertoo markkinointi- ja viestintäpäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen Mikkelin ammattikorkeakoulusta.

Kiertueen aloittavat tapahtumat Savonlinnassa ja Mikkelissä, jonne on kutsuttu lähialueiden toisen asteen opiskelijoita. Kampuksille on tulossa yhteensä noin 550 nuorta kuuntelemaan eri alojen esittelyjä ja nauttimaan Marko Kämäräisen viihteestä. Tapahtumiin on kutsuttu opiskelijoiden lisäksi myös oppilaitosten opinto-ohjaajia, joille kerrotaan uusimpia kuulumisia mm. yhteishaun uudistuksesta.

 

Kiertueajat Savonlinna ja Mikkeli

 • Savonlinna – Savonniemen kampus, Savonniemenkatu 6
  • 5.11.2013 klo 10.00 (Marko Kämäräinen klo 13.30-14.00)

 

 • Mikkeli – Kasarmin kampus, Patteristonkatu 3
  • 6.11.2013 (2 tilaisuutta samalla sisällöllä)
   • aamupäivä 9–11 (Marko Kämäräinen klo 9-9.30)
   • iltapäivä 12-14 (Marko Kämäräinen (12-12.30)

 

Muut kiertuepaikkakunnat ja ajat löytyvät Mamkin www-sivuilta: http://www.mamk.fi/mina2

 

Lisätietoja:

markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Tiivi Pukkila-Nupponen, 040 521 1809

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs