Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » MAMKin JääIce-kiertua starttaa tänään Savonlinnasta

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

MAMKin JääIce-kiertua starttaa tänään Savonlinnasta

Tiedote.
Julkaistu: 21.02.2012 klo 10:34
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Jäätävää menoa JääIce 2012 –kiertueella

Mikkelin ammattikorkeakoulu järjestää yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa toisen ja korkea-asteen opiskelijoille suunnatun JääIce 2012 -talviliikuntatapahtuman. Kiertue starttaa laskiaistiistaina 21.2. Savonlinnasta ja ja päättyy Pieksämäelle torstaina 23.2. Mikkelissä JääIce-tapahtuma tuodaan aivan kaupungin ytimeen, Hallitustorille keskiviikkona 22.2.

Kolmatta kertaa järjestettävän tapahtuman ohjelmassa on erilaisia talviliikuntalajeja sekä oppilaitosten välisiä kilpailuja, kuten potkukelkkaviestiä, harjapalloa, curlingia sekä lumikenkäilyä. Tarjolla on myös hyvää musiikkia, kuumaa mehua ja mahdollisuus osallistua kilpailuihin. Opiskelijoiden lisäksi paikalliset asukkaat ja matkailijat ovat tervetulleita osallistumaan JääIce 2012 –tapahtumiin joihin on vapaa pääsy.

Kiertueen After Ice -jatkot ovat paikkakuntien yökerhoissa. Palkintojen jaon lisäksi ohjelmassa on arvontoja ja musiikkia. Savonlinnan Taminossa esiintyy Raappana ja Mikkelin Vaakunassa Ylex:n Parasta ennen ohjelmasta tuttu Matti Airaksinen. Lisätietoja JääIce 2012 –kiertueesta ja aikaisempien tapahtumien kuvia: www.mamk.fi/jaaice

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Mikkelin ammattikorkeakoulun eri koulutusohjelmien opiskelijat.

JääIce 2012 -kiertueen paikkakunnat ja ajankohdat

Savonlinna

ti 21.2. Kirkkopuisto klo 13-15

Tamino / Raappana

Mikkeli

ke 22.2. Hallitustori klo 13-15

Bar´n´Nite Vaakuna / Matti Airaksinen, Parasta ennen (Ylex).

Pieksämäki

to 23.2. Keskuskenttä klo 13-15

Galaxy / Dj

Lisätietoja JääIce 2012 –tapahtumasta:

tapahtumatuottaja Olli Järvenkylä, p. 040 8686 445, olli.jarvenkyla@mamk.fi

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs