Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » MAMKin AMK-hallitus käsitteli budjettia ja toimintasuunnitelmaa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

MAMKin AMK-hallitus käsitteli budjettia ja toimintasuunnitelmaa

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2012 klo 11:36
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulun hallitus käsitteli vuoden 2013 toimintasuunnitelmaa ja talousarviota ja esittää niiden hyväksymistä osakeyhtiön hallitukselle. Ensi vuonna MAMK tavoittelee entistä enemmän hakijoita ja haluaa varmistaa tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan rahoituksen hyvän tason. Metsätalouden koulutus siirtyy Pieksämäeltä Mikkeliin. MAMKin päästrategia, Kehittämissuunnitelma, uudistetaan alkuvuonna 2013.

Yhteistyö Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa yhteisen omistajan alaisuudessa tiivistyy entisestään. Suunnitelmissa on siirtää osa molempien korkeakoulujen tukipalveluista emoyhtiön, eli Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n alle. Yhteistyötä tiivistetään myös koulutuksen osalta, erityisesti YAMK-koulutuksessa.

Vuonna 2013 kaikki ammattikorkeakoulut hakevat toimilupansa uudelleen. Toimilupaa haettaessa on kyettävä perustelemaan korkeakoulun koulutustehtävä, vakavaraisuus sekä toiminnan laadukkuus ja laatujärjestelmä.

Tulostavoite MAMK Oy:lle vuonna 2013 on noin 290 000 euroa. Budjetissa on varauduttu 700 000 euron investointeihin.

MAMKin henkilöstön koulutukseen ja kehittämiseen 160 000 euroa

MAMKin henkilöstölle on varattu vuodelle 2013 yhteensä 160 000 euroa. Kehittämisrahat kohdennetaan mm. jatkotutkinto-opintojen tukemiseen, henkilöstökoulutukseen, julkaisujen kirjoittamiseen, kansainvälisiin vaihtoihin sekä henkilöstön palkitsemiseen.

Monikulttuurikeskus Mimosalle avustus

Ammattikorkeakoulun hallitus myönsi Monikulttuurikeskus Mimosalle 5 000 euron avustuksen vuodelle 2013.

 

Koulutustiimiin ja tutkintolautakuntaan opiskelijajäsenten muutoksia

Ammattikorkeakoulun hallitus nimesi koulutustiimin varsinaiseksi jäseneksi vuoden 2013 loppuun asti Anton Ejovin ja hänen varahenkilöksi Mika Häkkisen.

Tutkintolautakunnan opiskelijajäseneksi hallitus nimitti Niko Mansikan sekä hänen varajäseneksi Mika Häkkisen 31.7.2013 asti.

 

 Lisätietoja:

• rehtori, toimitusjohtaja Heikki Saastamoinen, puh. 050 312 5151

• kehitysjohtaja Kalevi Niemi, puh. 040 569 8901

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs