Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Mamk päivittää osaamisen uudelle tasolle – kevään yhteishaku alkaa 3.3.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamk päivittää osaamisen uudelle tasolle – kevään yhteishaku alkaa 3.3.

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2014 klo 13:32
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulussa on haettavana 742 korkeakoulututkintoon johtavaa aloituspaikkaa kevään yhteishaussa.  Haussa ovat yhtä aikaa nuorten ja aikuisten koulutus sekä ylemmät amk-tutkinnot. Kaikki haettavana olevat koulutukset alkavat syksyllä 2014. Haku jatkuu tiistaihin 1.4.2014 kello 16.15 saakka osoitteessa www.amkhaku.fi.

Insinöörikoulutuksessa alkaa ensimmäistä kertaa prosessi- ja materiaalitekniikka

Uusi prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä eteläsavolaisten yritysten kanssa. Koulutuksen kaksi ensimmäistä vuotta toteutetaan prosessi- ja materiaalitekniikan kokonaisuutena Mikkelissä ja kaksi viimeistä vuotta eriytettynä niin, että materiaalitekniikan opetus on Mikkelissä ja prosessitekniikan opetus toteutetaan syventävinä opintoina Savonlinnan Kuitulaboratoriossa.

Päiväopintoja nuorille ja monimuoto-opintoja aikuisille

Nuorten yhteishaussa on tarjolla 13 koulutusta ja 530 paikkaa. Tutkintonimikkeitä ovat tradenomi (AMK), restonomi (AMK), metsätalousinsinööri (AMK), sairaanhoitaja (AMK), sosionomi (AMK), yhteisöpedagogi (AMK), jalkaterapeutti (AMK) ja insinööri (AMK).  Aikuiskoulutuksessa on tarjolla 5 koulutusta ja 107 aloituspaikkaa. Tutkintonimikkeitä sairaanhoitaja (AMK), tradenomi (AMK), insinööri (AMK) ja restonomi (AMK). Aikuiskoulutuksen opinnot voi suorittaa joustavasti työn ohessa monimuoto-opintoina.

Ylemmät amk-tutkinnot on uudistettu yhteistyössä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa

Ylemmät AMK-tutkinnot toteutetaan ensi syksystä lähtien Master Schoolissa yhteistyössä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa. Opiskelijoilla on näin entistä laajempi valikoima opintoja, joista he voivat valita mieleisensä. Opinnot antavat valmiuksia oman työn tutkivaan kehittämiseen sekä työyhteisön ja toimialan uudistamiseen. Olennainen osa Master Schoolia ovat johtamisopinnot. Master Schoolin opinnot voi suorittaa työn ohessa opiskellen.

Aloituspaikkoja ylemmmissä amk-tutkinnoissa on 85.

·         Järjestö- ja nuorisotyö, yhteisöpedagogi (ylempi AMK), Mikkeli

·         Matkailuala, restonomi (ylempi AMK), Mikkeli

·         Palveluliiketoiminta, restonomi (ylempi AMK), Mikkeli

·         Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, sosionomi (ylempi AMK), sairaanhoitaja (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), fysioterapeutti (ylempi AMK) tai jalkaterapeutti (ylempi AMK), Savonlinna

·         Yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen, tradenomi (ylempi AMK), Mikkeli

Lisätietoja:

Mamkin hakutoimisto, puh. 040 585 6610, 040 772 3353, hakutoimisto@mamk.fi

viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen puh. 040 521 1809

tiivi.pukkila-nupponen@xamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs