Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lisähaku SeAMKin syksyllä alkaviin koulutuksiin

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Lisähaku SeAMKin syksyllä alkaviin koulutuksiin

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2015 klo 11:38
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

13.–19.8.2015 on lisähaku Seinäjoen ammattikorkeakoulun syksyllä alkaviin koulutuksiin. Haettavana on agrologin, geronomin sekä bio- ja elintarviketekniikan insinöörin opiskelupaikkoja päiväopintoina. Monimuoto-opetuksessa haettavana on restonomin (ylempi AMK) aloituspaikkoja Ruokaketjun kehittämisen koulutuksessa. Opinnot alkavat syyskuussa.

Hakeminen tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi. Lisätietoja saa SeAMKin hakijapalveluista hakijapalvelut@seamk.fi sekä www.seamk.fi/haku.

Päiväopetus on järjestetty pääsääntöisesti arkipäivinä päiväsaikaan ja opiskelu on suunniteltu päätoimiseksi. Monimuoto-opinnot on suunniteltu pääasiassa mahdollisiksi suorittaa työn ohessa.

Lisähaku järjestetään kevään yhteishaussa vapaiksi jääneille paikoille.

 

Lisätietoja toimituksille antaa opintoasiainpäällikkö Hanna-Mari Rintala, hanna-mari.rintala@seamk.fi, 040 830 2144

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs