Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Linnut saivat kodin - ikäihmiset rakensivat linnunpönttöjä yhteisötaideprojekti Pönttölän avulla

Tampereen ammattikorkeakoulu

Linnut saivat kodin - ikäihmiset rakensivat linnunpönttöjä yhteisötaideprojekti Pönttölän avulla

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2014 klo 14:34
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Härmälässä toteutettiin keväällä yhteisötaideprojekti Pönttölä osana Tampereen kaupunkilähetyksen ja TAMKin välistä monialaista kumppanuutta.

Toiminnassa oli mukana Härmälän alueen ikäihmisiä ja TAMKin kuvataiteen opiskelijoita lehtori Fanny Niemi-Junkolan johdolla. Työpajassa syntyi persoonallisia uusia asuntoja mm. sinitiaisille ja kirjosiepoille.

Linnunpönttötyöpajan tuotoksista on koottu näyttely Härmälän kirjastoon. Näyttely koostuu työpajaan osallistuneiden kehystetystä muotokuvista, heidän haastatteluistaan sekä linnunpöntöistään.

Näyttely on avoinna 7. - 26.5.2014 välisenä aikana.

 

Lisätietoa

lehtori Fanny Niemi-Junkola, fanny.niemi-junkola@tamk.fi, p. 050 356 2803

Tampereen kaupunkilähetyksen LIKIOMA hankkeesta http://tamperecitymission.fi/ikaihmisille/projektit/likioma

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs