Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Liikunta osaksi opiskelijaelämää – LAMK Sports

Lahden ammattikorkeakoulu

Liikunta osaksi opiskelijaelämää – LAMK Sports

Tiedote.
Julkaistu: 22.05.2014 klo 13:26
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun liikuntapalvelut, LAMK Sports, tuottaa yhteistyössä LAMKOn kanssa opiskelijoille mahdollisuuden harrastaa edullisesti monipuolista liikuntaa, sekä erilaisia hyvinvointia tukevia kursseja ja tapahtumia Niemen kampuksella ja Fellmanniassa.

LAMK Sportin kevät 2014 on mennyt suunnittelun ja lajikokeilujen parissa. Varsinainen toiminta käynnistyy kunnolla syksyllä 2014. Uudelle Niemen kampukselle rakentuu uuden aikaiset liikuntatilat vuoteen 2018 mennessä. Tilojen ja kokeilujen kanssa on tehty tiivistä yhteistyötä Salpauksen sekä paikallisten seurojen ja järjestöjen kanssa.

Laskuvarjokurssista ryhmäliikuntatunteihin

LAMK Sportsin projektipäällikkö Jarkko Tuomisen mukaan liikuntapalvelut tulevat olemaan jatkossa olennaisena osana opiskelijoiden arkea. Opiskelijoiden toiveita kuunnellaan ja kevään lajikokeiluissa opiskelijat ovat päässeet kokeilemaan laajalti erilaisia liikuntamuotoja kuten laskuvarjohyppäämistä.

LAMKin historian ensimmäinen laskuvarjohyppykurssi järjestettiin Hämeen Laskuvarjourheilijat ry:n kanssa 16. -18.5.2014, johon osallistui yli 10 rohkeaa opiskelijaa.

Laskuvarjokurssin video on nähtävissä http://www.youtube.com/watch?v=cBgn4fBhLBs

LAMK Sportsiin toimintaan pääsee tutustumaan osoitteessa www.lamk.fi/liikunta

Sekä https://www.facebook.com/groups/254956658006657/

Yhteystiedot 
Projektipäällikkö Jarkko Tuominen, 044 708 1274, jarkko.tuominen[at]lamk.fi

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs