Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Liikeviestintä haltuun usealla kielellä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Liikeviestintä haltuun usealla kielellä

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2014 klo 18:09
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAn ja Promentorin yhteistuotantona Suomen Verkko-Opisto -hankkeessa syntyy liikeviestinnän verkko-oppimateriaaleja neljällä eri kielellä: englanniksi, venäjäksi, ruotsiksi ja kiinaksi. Projekti käynnistettiin englannin ja venäjän sisältötuotannoilla.

Mukana toteutuksessa on kielten koulutusohjelman ja johdon assistenttityön opettajia sekä asiakasyrityksiä. Kohderyhminä ovat liiketalouden oppilaitokset ja kaikki kansainvälisesti toimivat yritykset. Vuoden 2014 loppuun mennessä liikeviestinnän kielikurssikokonaisuus täydentyy ruotsilla ja kiinalla.

Business communication in English ja Venäjän liikeviestintä tänään ovat käytännönläheisiä ja monipuolisia ohjelmia, jotka on tarkoitettu sekä itseopiskeluun että opettajajohtoiseen työskentelyyn. Englannin liikeviestinnän kurssi sisältää mallit yleisimmistä liike-elämässä käytetyistä asiakirjoista ja muusta kirjeenvaihdosta, kuten tarjouksesta, tilauksesta ja kutsusta sekä paljon harjoitustehtäviä niihin liittyen.

Venäjän kurssilla opetellaan venäläisen liikekirjeen standardeja, rakennetta ja tyyliä, liikekirjeille tyypillisiä kielioppirakenteita sekä sähköpostiviestintää. Kurssi sopii erinomaisesti ammattikorkeakoulujen ja muiden venäjän liikeviestintää opettavien tahojen käyttöön sekä yrityksille, joilla on liiketoimintaa Venäjällä.

Suomen Verkko-Opisto –hankkeessa ovat mukana yritysedustajina Promentor Solutions Oy, Viope Solutions Oy, Rockway Oy ja Mikrolinna Oy sekä oppilaitoksista HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, Sibelius-Akatemia, Tapiolan lukio, Nummi-Pusulan koulu, Espoon työväenopisto, Helsingin kaupungin suomenkielinen työväenopisto ja Kouvolan kansalaisopisto.

Hankkeeseen voi liittyä uusia kumppaneita, niin oppilaitoksia kuin yrityksiäkin, edellyttäen, että rinnakkainen hankeidea tukee Suomen Verkko-Opiston tavoitteita. Halukkaat voivat ottaa yhteyttä projektin partnereihin. Myös yksityishenkilöt voivat liittyä seuraamaan hanketta: www.suomenverkko-opisto.fi

Lisätietoja:
hankejohtaja Juha Telkkinen, Promentor Solutions Oy, puh. 020 7981 211, juha.telkkinen(at)promentor.fi
projektiassistentti Tiina Tanskanen, Promentor Solutions Oy, puh. 050 436 4743, tiina.tanskanen(at)suomenverkko-opisto.fi
vararehtori Lauri Tuomi, HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, puh 050 3104 010, lauri.tuomi@haaga-helia.fi

 

 


HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 660 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs