Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lehtori Ritva Leppänen sai kunniamaininnan SeAMKin ja University of West Hungary Sopronin kansainvälisten suhteiden kehittämisestä

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Lehtori Ritva Leppänen sai kunniamaininnan SeAMKin ja University of West Hungary Sopronin kansainvälisten suhteiden kehittämisestä

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2013 klo 15:04
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

University of West Hungary Sopronissa on Seinäjoen ammattikorkeakoulun pitkäaikainen yhteistyökumppani. Yhteistyöllä on juurensa Seinäjoen ja Sopronin ystävyyskaupunkisuhteissa. Korkeakoulujen välinen yhteistyösopimus on allekirjoitettu 1990-luvun alussa.

5.7.2013 yliopistossa vietettiin lukuvuoden päätösjuhlaa, jossa jaettiin todistukset tutkintoihin valmistuneille tohtori-, maisteri- ja kandidaattiohjelmissa. Juhlassa jaettiin myös huomionosoituksia erilaisista yliopiston toimintaan liittyvistä saavutuksista. Lehtori Ritva Leppänen sai mitalin ja kunniakirjan ansiokkaasta työstä kansainvälisten suhteiden kehittämisestä korkeakoulujemme välillä.

Ritva Leppänen, joka siirtyi eläkkeelle tämän vuoden tammikuussa, toimi kansainvälisten asiain koordinaattorina noin 20 vuoden ajan liiketalouden alalla SeAMKissa. Hän on ollut mukana luomassa suhteita yliopistoon Sopronissa, järjestämässä liikkuvuuksia ja kehittämässä kaksoistutkintoyhteistyötä. Ritva Leppäsellä on myös hyvät henkilökohtaiset suhteet taloustieteen tiedekunnan henkilöstöön, mikä ilmeni hänen saamastaan lämpimästä vastaanotosta ja välittömästä ilmapiiristä. Juhlatilaisuudessa mitalin ja kunniakirjan ojensi tiedekunnan dekaani Dr. Attila Fábián. Tilaisuuden jälkeen kansainvälisille vieraille tarjottiin lounas, jolla Ritva Leppänen oli kunniavieraana.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun vastuunkantajia on Sopronissa huomioitu aiemminkin. Rehtori Tapio Varmolalle on myönnetty University of West Hungary:n kunniaprofessorin arvo ja kansainvälisten asiain päällikkö Helli Kitinoja on saanut kunniakirjan panoksestaan kansainvälisten suhteiden kehittämisessä.

Seinäjoen ammattikorkeakoululla oli samassa tilaisuudessa toinenkin juhlan aihe Ritva Leppäsen muistamisen lisäksi. Korkeakoulujemme yhteistyön tuloksena ensimmäinen kaksoistutkinto-opiskelija Éva Patocskai sai todistuksensa SeAMKin tradenomitutkinnosta International Business –koulutusohjelmasta sekä vastaavasta unkarilaisesta Bachelor-tutkinnosta. Todistukset Éva Patocskaille ojensivat dekaani Attila Fábián ja koulutusohjelmapäällikkö Päivö Laine. Toinen opiskelija kaksoistutkinto-ohjelmasta valmistuu alkavana lukuvuonna.

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs