Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Laura Juvonen Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön asiamieheksi

Teknologiateollisuus ry

Laura Juvonen Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön asiamieheksi

Nimitys.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 09:36
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Tekniikan tohtori Laura Juvonen, 38, on valittu Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätion uudeksi asiamieheksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.8.2014, jolloin säätiön nykyinen asiamies Mervi Sibakov siirtyy eläkkeelle. Laura Juvosesta tulee edeltäjänsä tavoin myös Teknologiateollisuuden johtoryhmän jäsen.

Juvonen siirtyy Teknologiateollisuuden palvelukseen innovaatiokonsulttiyritys Spinverse Oy:stä. Hän on 10 vuoden Spinverse-urallaan luonut laajat kontaktit suomalaiseen teollisuuteen, innovaatiojärjestelmään sekä yliopistokenttään. Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön asiamiehenä hänen vastuulleen kuuluu säätiön operatiivisen toiminnan hoitaminen säätiön hallituksen alaisena.

"Näen, että laadukas koulutus, vaikuttava tutkimus ja innovaatioita tukeva toimintaympäristö ovat keskeisessä roolissa teollisuuden kilpailukyvyn kannalta. Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö tukee näiden kehittämistä konkreettisella tavalla. Olen erittäin innostunut saadessani tämän mahdollisuuden osallistua tulevan kasvun luomiseen”, Laura Juvonen sanoo.

"Olen erittäin iloinen, että kohta 11-vuotias Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö voi siirtyä seuraavaan kehitysvaiheeseen uuden asiamiehen myötä. Uskon vahvasti, että Laura Juvosella on mainiot edellytykset viedä tätä tehtävää eteenpäin. Samalla kiitän Mervi Sibakovia hienosta työstä asiamiehenä säätiön perustamisesta lähtien ja toivotan hänelle aktiivisia eläkepäiviä", Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön hallituksen puheenjohtaja ja Sacotec Components Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Zitting sanoo.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jorma Turunen, 0500 445 444, jorma.turunen@teknologiateollisuus.fi

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön asiamies 1.8.2014 alkaen,

Laura Juvonen 040 589 6263, laura.juvonen@spinverse.com

 

Liitetiedostot

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 55 prosentista Suomen viennistä ja 80 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan noin 290 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs