Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lahden ammattikorkeakouluun yli 80 vaihto-opiskelijaa

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakouluun yli 80 vaihto-opiskelijaa

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2013 klo 10:13
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Tänä syksynä Lahteen saapuu yli 80 vaihto-opiskelijaa 20 eri maasta. Eniten opiskelijoita tulee Saksasta, Ranskasta ja Espanjasta. Lahden ammattikorkeakoulu järjestää saapuville opiskelijoille 19. – 30.8. orientaatioviikon, jolloin vaihto-opiskelijat tutustuvat suomalaisiin tapoihin ja elämäntyyliin.

Orientaatioviikon avauspäivänä opiskelijat toivotetaan tervetulleiksi Oppimiskeskus Fellmanniassa. Viikon aikana opiskelijoille annetaan oppia suomen kielestä ja suomalaisesta yhteiskunnasta. Opiskelijat pääsevät myös valmistamaan perinteisiä suomalaisia ruokia ja osallistumaan kulttuurikävelylle orientaation aikana.  

- Käymme torilla ja kauppahallissa, ostamme suomalaista sesonkiruokaa ja kokkaamme sen yhdessä. Todennäköisesti ruokalistalla on kylmäsavuporoa, sienikastiketta sekä suomalaisia juustoja ja marjoja, kertoo Heikki Saros Muotoilu- ja taideinstituutista.

Orientaatioviikon ohjelma

Lisätietoa:
Kansainvälisten asioiden sihteeri Pia Puonti
044 708 0983
pia.puonti@lamk.fi
LAMK/TKI-, KV- ja aluekehityspalvelut

Kuva: Lahden ammattikorkeakoulun kansainvälisten asioiden johtaja Ulla Weijo toivottaa uudet vaihto-opiskelijat tervetulleiksi Oppimiskeskus Fellmanniassa.

 

 

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs