Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lahden ammattikorkeakoulussa yhteishaussa tarjolla noin tuhat aloituspaikkaa

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulussa yhteishaussa tarjolla noin tuhat aloituspaikkaa

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 11:18
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Valtakunnallisen yhteishaun toinen hakuaika ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin alkaa keskiviikkona 16.3. ja päättyy keskiviikkona 6.4.2016 klo 15.00. Kevään ensimmäinen hakuaika oli tammikuussa ja siinä oli mukana mm. korkeakoulujen vieraskielisiä koulutuksia. 

Ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. Sama hakuaika pätee työn ohella suoritettaviin opintoihin ja päätoimiseen päiväopiskeluun, johon hakeudutaan usein lukiosta tai ammatillisesta koulutuksesta.

Lahden ammattikorkeakouluun voi hakea opiskelemaan liiketaloutta, muotoilua, viestintää, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa ja ympäristöalaa. Yhteishaussa on tarjolla noin 1000 aloituspaikkaa.

Restonomikoulutus palasi Lahteen

Lahden ammattikorkeakouluun voi hakea opiskelemaan 37 eri koulutukseen viidellä eri alalla. Uutena hakukohteena on tänä vuonna Lahteen palannut matkailuliiketoimintaan painottuva restonomikoulutus.

Suurin osa koulutuksesta on tarjolla perinteisesti päiväopetuksena. Monimuoto-opetuksena esimerkiksi työn ohella suoritettavaksi on valittavissa liiketalouden, logistiikan, sisustusarkkitehtuurin ja sosionomin koulutukset. 

Lisäksi yli kolme vuotta työelämässä olleilla korkeakoulutetuilla on mahdollisuus hakeutua suorittamaan ylempi ammattikorkeakoulututkinto LAMK Master Schoolissa. Tarjolla on kymmenen YAMK-tutkintoon johtavaa koulutusta neljältä eri alalta, joista täysin uusia ovat mm. sosiaali- ja terveyspalvelujen digitalisaatio ja liiketoimintaosaaminen sekä tekniikan alan kolme koulutusta.    

Lahden ammattikorkeakoulussa opiskelee yhteensä noin 5000 opiskelijaa.

Lue lisää

Lisätietoja

Lahden ammattikorkeakoulu
opintoasiainjohtaja Eija Lantta
puh. 050 502 0684
eija.lantta@lamk.fi

Hakijapalvelut  
puh. 044 708 1385, 044 708 1386
hakijapalvelut@lamk.fi 

 

Lahden ammattikorkeakoulu on tutkiva, kehittävä ja oivaltava korkeakoulu. LAMKissa voi opiskella liiketaloutta, tekniikkaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä muotoilua ja media-alaa. Yhteishaku korkeakouluihin on käynnissä 16.3.-6.4.2016.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs