Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KyAMK:n kuulumiset Koskisesta

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK:n kuulumiset Koskisesta

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2013 klo 13:28
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Verkkolehti Koskinen luotaa Kymenlaakson ammattikorkeakoulun t&k-toimintaa, koulusta, työelämäyhteistyötä ja kansainvälisyyttä. Maaliskuun numero on julkaistu tänään osoitteessa www.kyamk.fi/koskinen.

Tuorein numero kertoo esimerkiksi tietotekniikan opiskelijoiden robottiautokilpailun tiukoista kaarteista sekä miksi tekniikan opiskelijat valitsivat juuri tekniikan ammatikseen. Työelämäosiossa voit tutustua espanjalaisten sairaanhoitajien opiskeluun KyAMK:ssa ja yrittäjien hyvinvointikouluun.

 Lue myös juttu KyAMK:n menestyksekkäästä Voi hyvin nuori! -hankkeesta, joka voitti Kansainvälinen TKI-teko 2012 -palkinnon. Tietoa KyAMK:n hanketoiminnasta on tarjolla kaikille kiinnostuneilla Kampus 2013 -tapahtumaviikolla huhtikuussa. Koskinen kertoo, miten opiskelijat ovat mukana järjestelyissä.

Koskisen Myä! on juttukokonaisuus, jossa haluamme tuoda näkyviin toimintatapojamme sekä etenkin ihmisiä asioiden takan – opiskelijoita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Tällä kertaa mm. jätämme hyvästejä toimialajohtaja Raimo Pellille, joka on jäämässä eläkkeelle.

Seuraava Koskinen ilmestyy 16.5.2013. Lehden teemat ja julkaisuajankohdat sekä linkki Koskisen arkistoon löytyvät sivulta www.kyamk.fi/lehdet. Palautetta Koskisen toimitukselle voi lähettää osoitteella koskinen@kyamk.fi.

Verkkolehti Koskinen on suunnattu koko korkeakouluyhteisölle: ulkoisille yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
päätoimittaja, tiedottaja Riitta Leviäkangas
p. 044 702 8449
koskinen@kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs