Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamkissa tarjolla 252 opiskelupaikkaa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkissa tarjolla 252 opiskelupaikkaa

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 13:54
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku on käynnissä 8. - 22.9. 2014. Ensimmäistä kertaa ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen tutkintoon johtavaan koulutukseen haetaan samassa yhteishaussa, yhdellä lomakkeella ja uuden sähköisen hakujärjestelmän kautta. Tiedot koulutuksista ja hakulomake löytyvät www.opintopolku.fi -palvelusta. Haussa on mukana 22 ammattikorkeakoulua ja neljä yliopistoa.

Kyamkissa on haettavana 252 korkeakoulututkintoon johtavaa opiskelupaikkaa. Valintakokeet ovat loka-marraskuun aikana ja tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 25.11.2014. Opetus alkaa tammikuussa 2015 Kyamkin Metsolan kampuksella Kotkassa ja Kasarminmäen kampuksella Kouvolassa.

Lisätietoja hausta ja koulutuksista on tarjolla osoitteessa www.kyamk.fi/hakijalle. Sivuilta löytyy myös sähköinen Hakijan opas.

Kyamkissa on haettavana 5 koulutusta ja 132 aloituspaikkaa päivätoteutuksena:

  • muotoilija (AMK), muoti ja puvustus, Kouvola
  • muotoilija (AMK), tuote- ja palvelumuotoilu, Kouvola
  • tradenomi (AMK), johdon assistenttityö ja kielet, Kouvola
  • ensihoitaja (AMK), Kotka
  • sairaanhoitaja (AMK), Kotka.

Kyamkissa haettavana monimuotototeutuksena 3 koulutusta ja 120 opiskelupaikkaa:

  • muotoilija (AMK), puumuotoilu, Kouvola
  • tradenomi (AMK), liiketalous, Kouvola
  • sosionomi (AMK), Kotka.

Yhteishaussa voi hakea enintään 6 hakukohteeseen, jossa ovat mukana sekä yliopistojen että ammattikorkeakoulujen hakukohteet. Hakijalle tarjotaan sitä opiskelupaikkaa, johon hänen pisteensä riittävät ja joka on hänen hakutoivelistansa ylimpänä. Vain yhden opiskelupaikan voi ottaa vastaan. 

Koulutuksia on tarjolla sekä päivä- että monimuotototeutuksena. Päivätoteutuksen opinnot ovat pääasiassa päiväopintoja, ja opiskelu on yleensä päätoimista. Opiskelijat ovat monen ikäisiä, eikä yläikärajaa ole.

Monimuotototeutuksissa opintoja suoritetaan yleensä työn ohessa, ja usein osan tutkinnosta voi korvata aiemmin suoritetuilla opinnoilla.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Hakutoimisto
puh. 044 702 8891, 044 702 8890, 044 702 8752
hakutoimisto(at)kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs