Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamkissa aiheena Moskova ja Pietari – Venäjän kahdet kasvot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkissa aiheena Moskova ja Pietari – Venäjän kahdet kasvot

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2014 klo 08:18
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun järjestämän luennon teemoina ovat kahden pääkaupungin erilaiset historialliset kehitystiet, kasvot sekä kulttuurilliset ja mentaaliset eroavaisuudet. Pohdinnassa ovat myös kaupunkien arkkitehtonisten kokonaisuuksien erikoispiirteet, niiden keskinäinen kilpailu sekä niiden kuva venäläisten tajunnassa.

Luento järjestetään keskiviikkona 23.4.2014 kello 14 – 16 Kasarminmäen kampuksella, Kaarisali 357. Osoite Paraatikenttä 7, 45100 Kouvola. Viimeiseen Studia Professionalia Russica -luentosarjaan kuuluvan luennon puhujaksi saapuu FT Marina Vituhnovskaja-Kauppala Helsingin yliopistolta.

Luento on maksuton ja avoin kaikille.

Suomessa yli 20 vuotta asunut Vituhnovskaja-Kauppala on vuodesta 1994 lähtien pitänyt luentoja sekä Helsingin yliopistossa että muualla Suomessa. Lisäksi hän on osallistunut Helsingin ja Itä-Suomen yliopiston erilaisiin tieteellisiin projekteihin vuodesta 1995 alkaen. Tärkeimpänä tutkimusteemana hänellä on ollut Venäjän imperiaalinen politiikka. Lisäksi hän on luennoinut usein Venäjän kulttuurihistoriasta. Vituhnovskaja-Kauppala väitteli tohtoriksi Helsingin yliopistossa vuonna 2006 ja vuonna 2012 hän on saanut Venäjän tutkimuksen dosentin arvonimen Helsingin yliopistolta.

Luentosarja on ESR-rahoitteisen RuBiPro – Russian Business Professionals -projektin järjestämä ja se on osa avoimen AMK:n erillistarjontaa.

Luennolle ilmoittautuminen osoitteessa

https://www.lyyti.fi/reg/Moskova_ja_Pietari__Venajan_kahdet_kasvot_4206

 

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Marja-Liisa Sirén-Huhtinen

p. 044 702 8530

etunimi.sukunimi@kyamk.fi

www.kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs