Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamkin Game Designin vetovoima kasvoi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkin Game Designin vetovoima kasvoi

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2015 klo 16:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakouluun haki kevään ensimmäisessä yhteyshaussa yhteensä 929 hakijaa, joista 272 haki ensisijaisesti Kyamkin koulutuksiin. Hakijoita kiinnosti erityisesti Degree Programme in Game Design, jossa hakijoita koulutuspaikkaa kohden oli 10,1. Vetovoima kasvoi roimasti viime vuodesta, jolloin vastaava luku oli 7,7.

Kyamkissa oli haettavana myös toinen englanninkielinen koulutus, Degree Programme in International Business. Siinä hakijoita aloituspaikkaa kohden oli 1,4.

Koulutukset kiinnostivat ulkomaisia hakijoita: Game Designiin hakijoita oli 47 maasta ja International Businekseen 38 maasta.

Game Designin ja International Busineksen opinnot alkavat Kouvolassa Kasarminmäen kampuksella elokuussa 2015. Valintaprosessi jatkuu vielä seuraavasti:

 

  • Valintakoekutsut postitetaan maaliskuun puolivälissä.
  • Degree Programme in Game Designin valintakoe on Kouvolassa 24.4.2015.
  • Degree Programme in International Busineksen valintakoe on Kouvolassa 22.4.2015,
  • Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 1.7.2015.
  • Hakijan on ilmoitettava opiskelupaikan vastaanottamisesta ammattikorkeakoululle viimeistään 15.7.2015 kello 15.

 

Tammikuun 27. päivänä päättynyt korkeakoulujen yhteishaku oli kevään yhteishaun ensimmäinen hakuaika, jossa haettiin ammattikorkeakoulujen vieraskielisiin koulutuksiin. Toinen hakuaika alkaa maaliskuussa, jolloin hakijat voivat lisätä hakukohteita nyt haettujen kohteiden väliin tai ylä- ja alapuolelle. Ensimmäisen hakuajan hakutulokset eivät siis välttämättä ole lopullisia, vaan ensisijaisten hakijoiden määrä voi laskea. Toisella hakuajalla 17.3.–9.4. voi hakea suomenkielisiin päivä- ja monimuoto-opintoihin.

 

Lisätietoja

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Rehtori Petteri Ikonen

p. 044 702 8200

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs