Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KyAMK ja MAMK palkitsivat vuoden verkko-opetusteon

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK ja MAMK palkitsivat vuoden verkko-opetusteon

Tiedote.
Julkaistu: 14.12.2012 klo 14:30
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Verkko-opetusteko -palkitut

Verkko-opetusteko -palkitut ja kunniamaininnan saaneet: Maija San (vas.), Tiina Luukkainen, Pia Paakkulainen ja Reijo Honkonen.

Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen ensimmäistä kertaa jakama Vuoden verkko-opetusteko -palkinto myönnettiin perjantaina 14.12.2012 Mikkelin ammattikorkeakoulun lehtori Reijo Honkoselle kirjallisuuden opintojakson luovasta verkkototeutuksesta.

Verkko-opetusteko 2012 -kilpailuun haettiin ehdotuksia palkitsemisen arvoisista verkko-opetuksen toimintatavoista, toteutuksista ja toimijoista, jotka voivat olla esimerkkinä toisille.

Hyvien ehdokkaiden joukosta raati valitsi lopulta voittajaksi lehtori Reijo Honkosen ja Kirjallisuuden opintojakson. Raati perustelee valintaansa seuraavasti:

Opintojakson verkkototeutus, joka yhdistää blogin ja Moodlen, on uudenlainen ja raikas sekä selkeästi kehitetty oppijoiden tarpeeseen. Toteutus etenee loogisesti ja luo selkeän kokonaisuuden. Materiaali on monipuolista: mm. videoita, haastatteluita ja kirjallista materiaalia. Myös ulkoasu tukee käsiteltävää aihetta. Rohkea tapa viedä kirjallisuuden opetusta verkkoon.

Kilpailussa myönnettiin myös kaksi kunniamainintaa, joista toinen meni Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kieltenopettaja Maija Sanille ja toinen yhteisöllisesti Mikkelin ammattikorkeakoulun kieltenopettajille.

Verkko-opetuksen asiantuntijoista koostuva Verkko.ope 2012 raati oli tyytyväinen kilpailun tasoon. Ehdotusten arvioinnissa kiinnitettiin huomiota erityisesti ohjaukseen ja tiedotukseen, toteutuksen rakenteeseen, sisältöjen monimuotoisuuteen, erilaisten työtapojen ja työvälineiden käyttöön sekä ulkoasuun ja innovatiivisuuteen.

Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen henkilöstöllä ja opiskelijoilla oli mahdollisuus ehdottaa palkittavaksi yksittäinen opettaja, opettajaryhmä, kurssin verkkototeutus tai luova tapa käyttää verkkovälineitä. Kilpailun tavoitteena oli nostaa esiin ja jakaa hyviä käytänteitä verkko-opetuksessa. Kilpailu on tarkoitus järjestää jatkossa vuosittain.

Verkko-opetusteko-palkinnon voittaja sai palkinnoksi kunniakirjan, 100 euron lahjakortin sekä oikeuden käyttää VOPETEKO2012-verkkoleimaa verkkomateriaaleissaan. Kunniamainitut saivat kunniakirjan ja 50 euron lahjakortin.

Palkinnot jaettiin perjantaina 14.12. Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Kasarminmäen kampuksella järjestetyssä Verkko.ope 2012 -seminaarissa.

Lue lisää kilpailusta osoitteessa www.kyamk.fi/vopeteko.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Verkko-opetuksen koordinaattori Mirva Pilli-Sihvola
puh. 044 702 8490
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs