Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamk avaa lukuvuoden Yrittäjän päivänä

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamk avaa lukuvuoden Yrittäjän päivänä

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2014 klo 07:30
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun lukuvuoden avajaisten teemana on yrittäjyys. Avajaiset järjestetään Yrittäjän päivänä, samana päivänä ja samassa paikassa kuin Yrittämisen ILO -tapahtuma. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Aika: Yrittäjän päivä, perjantai 5.9. klo 13 - 14
Paikka: Kouvola, Kuusankoskitalo

Ohjelman aloittaa taiteilija ja suunnittelija Paola Suhonen alustuspuheellaan: Miten toimin yrittäjänä kansainvälisessä ympäristössä: toiminnan hienous ja haasteet! Hupparihörhö, toimittaja Sami Kuuselan johdattelemana Oxford Research Oy:n toimitusjohtaja Jouni Eho, Paola Suhonen, opiskelijakunta Klaanin hallituksen puheenjohtaja Satu Poikselkä ja Kyamkin rehtori Petteri Ikonen vaihtavat ajatuksia yrittäjyydestä keskustelupuheessaan.

Jännitystä päivään tarjoaa opiskelijakunta Klaani. Klaani luovuttaa nyt ensimmäisen kerran Vuoden kyamkilainen -palkinnon Kyamkin opiskelijalle tai työntekijälle.

Avajaisten päätteeksi Kyamk tarjoaa 300 ensimmäiselle vohvelikahvit Kuusankoskitalon pihalla. Avajaisvieraat saavat vohvelilipukkeen saapuessaan tilaisuuteen.

Lisätietoja avajaisista on osoitteessa www.kyamk.fi/avajaiset ja Yrittäjän ILO -tapahtumasta www.yrittamisenilo.fi.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Viestinnän erityisasiantuntija Marja Metso
p. 044 702 8328, etunimi.sukunimi@xamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs