Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kuuloalueklubi Pointcloudissa minimaalista teknoa 29.4.

Oulun ammattikorkeakoulu

Kuuloalueklubi Pointcloudissa minimaalista teknoa 29.4.

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2015 klo 07:09
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) pop-jazz-koulutuksen opiskelijat ovat tutkineet talven aikana elektronisen tanssimusiikin alalajeista erästä ajankohtaisinta – minimaalista teknoa. Keskiviikkona 29.4. Oamkin multimediatila Cavessa (Kotkantie 1, Oulu) kuullaan opiskelijoiden työn tuloksia. Kuuloalueklubi Pointcloud järjestetään Cavessa kello 13.00–17.00. Kyseessä ei ole perinteinen konsertti, vaan avoin tila, johon yleisö on tervetullut oleilemaan ja fiilistelemään haluamansa ajan.

Moritz von Oswaldin, Carl Craigin ja Robert Hoodin kaltaiset pioneerit alkoivat 1990-luvun alussa yhdistää musiikillisen minimalismin ja ambientin aineksia konebiitteihin. Aikanaan Berliinissä ja Detroitissa kukoistanut musiikkigenre on viime aikoina kokenut renessanssin, ja nyt pop-jazz-opiskelijat Joni Nyberg, Sami Keinonen, Heikki Ruokangas, Joni Raikaslehto, Jaakko Konttila ja Kati Hyvönen antavat aiheeseen omia näkökulmiaan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoja:

pop- ja jazzmusiikin lehtori Samuli Mikkonen, 040 141 5041, samuli.mikkonen@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs