Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kutsu valmistumisjuhlaan 18.12.: Uusia ammatillisia opettajia ja erityisopettajia valmistuu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kutsu valmistumisjuhlaan 18.12.: Uusia ammatillisia opettajia ja erityisopettajia valmistuu

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2013 klo 09:37
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Aika: keskiviikkona 18.12.2013 klo 13.00
Paikka: Tampereen ammattikorkeakoulun auditorio A3-27, Kuntokatu 3, Tampere

Tampereen ammatillisesta opettajakorkeakoulusta valmistuu tämän vuoden päätteeksi noin 90 uutta ammatillista opettajaa ja noin 20 ammatillista erityisopettajaa. Valmistumisjuhlaa vietetään keskiviikkona 18.12. Tampereella. Tänä vuonna opettajankoulutuksen on saanut päätökseen yhteensä 314 ammatillista opettajaa ja erityisopettajaa.

Tampereen lisäksi opettajankoulutusta on järjestetty alueryhmissä Kokkolassa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Porissa, ja Seinäjoella. Osa on suorittanut koulutuksensa verkko-opintoina.

Ammatillisen opettajankoulutuksen laajuus on 60 opintopistettä, ja opinnot on tehty työn ohessa 1–2 vuoden aikana. Koulutuksen suorittaminen antaa opettajan pedagogisen kelpoisuuden ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen lisäksi myös yleissivistäviin kouluihin sekä vapaaseen sivistystyöhön. Ammatillinen erityisopettajankoulutus (60 op) on jatkokoulutusta pedagogisen koulutuksen suorittaneille, ja se antaa pätevyyden toimia erityisopettajana ammatillisessa koulutuksessa.

 

Koulutukset järjestää Tampereen ammattikorkeakoulun yhteydessä toimiva ammatillinen opettajakorkeakoulu (TAOKK), joka on yksi viidestä ammatillisesta opettajakorkeakoulusta. Hakuaika ammatilliseen opettajankoulutukseen ja erityisopettajankoulutukseen on kerran vuodessa, seuraava haku on tammikuussa.

 

Tervetuloa!

Lisätiedot:     
- johtaja Maarit Jääskeläinen, p. 050 570 2053, maarit.jaaskelainen(at)tamk.fi
- tiedottaja Eeva Manni puh. 03 2452 052, eeva.manni(at)tamk.fi


 

 

 
 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs