Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kutsu tiedotustilaisuuteen: Mamkin ja Kyamkin fuusioprosessin eteneminen

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

Kutsu tiedotustilaisuuteen: Mamkin ja Kyamkin fuusioprosessin eteneminen

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2014 klo 15:45
Julkaisija: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtajat Jussi Lehtinen ja Jyrki Koivikko pitävät mediatilaisuuden Mikkelissä perjantaina 17.10 klo 14.30 alkaen Mikkelin ammattikorkeakoulun Kasarmin kampuksen hallintorakennuksessa osoitteessa Patteristonkatu 1 H.

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n osakassopimus on hyväksytty omistajakaupunkien kaupunginvaltuustoissa Mikkelissä, Kouvolassa, Savonlinnassa ja Kotkassa.  Puheenjohtajat käyvät läpi Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen fuusioprosessia ja sen etenemistä vuosina 2015 ja 2016.

Osakassopimus löytyy esimerkiksi Savonlinnan kaupunginvaltuuston pöytäkirjasta 22.9.2014 http://dynasty.savonlinna.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting_frames

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy on Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulun emoyhtiö. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n omistavat Mikkelin, Savonlinnan, Pieksämäen, Kotkan ja Kouvolan kaupungit sekä Iitin kunta. Toimitusjohtajana on Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n toimitusjohtaja/rehtori Heikki Saastamoinen ja hallituksen puheenjohtajana Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Lehtinen. Yhtiössä työskentelee noin 100 työntekijää, jotka tarjoavat tukipalveluja Mamkille ja Kyamkille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs