Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kutsu Lukuintoa Helsingissä –koulutukseen pe 24.4. klo 8 – 16

Oulun yliopisto

Kutsu Lukuintoa Helsingissä –koulutukseen pe 24.4. klo 8 – 16

Kutsu.
Julkaistu: 07.04.2015 klo 08:00
Julkaisija: Oulun yliopisto

Toimitukset ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan tilaisuutta ja mielenkiintoisten haastateltavien pariin Astoria-saliin, Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki pe 24.4. klo 8 - 16.

Lukuintoa Helsingissä –koulutus on samalla Lukuinto-teemavuoden päätöstapahtuma. Tilaisuus on suunnattu opetus- ja kirjastoalan ammattilaisille, ja päättää mittavan valtakunnallisten Lukuinto-koulutusten sarjan. Koulutus järjestetään yhteistyössä Etelä-Suomen aluehallintoviraston, kansallisen Lukuinto-ohjelman, Kirjan vuoden ja Lukukeskuksen kanssa.

Päivän aikana kuullaan tärkeitä ja ajankohtaisia puheenvuoroja monilukutaidosta ja lukumotivaatiosta mm. Ilmiöitä tutkimaan, monilukutaitoiseksi kasvamaan – oppiainerajojen ylityksiä: Merja Kauppinen Jyväskylän yliopisto sekä Lukuintoa digikansalaisille? - Kirsti Lonka, Helsingin yliopisto. Lukuinto on laajentunut useilla paikkakunnilla ja tästä esimerkki kuullaan Lappeenrannasta, perusopetusjohtaja Mari Routtilta. Mukana myös mm. Lukuinto-lähettiläät. Katso koko ohjelma www.lukuinto.fi

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa opettajien, kasvattajien ja kirjastoammattilaisten yhteistä tietoisuutta, osaamista, keinoja ja yhteistyömuotoja monilukutaidon ja lukuinnostuksen tukemisessa ja mediakasvatuksessa.

Lisätiedot: Lukuinnon suunnittelija Siinamari Tikkinen, p. 050 4628039, siinamari.tikkinen@oulu.fi 
www.lukuinto.fi

Lukuinto on opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallinen kolmevuotinen ohjelma (2012 – 2015), jota toteuttavat Oulun yliopiston humanistinen tiedekunta ja kasvatustieteiden tiedekunta. Lukuinnossa kirjastot ja koulut kehittävät keinoja monilukutaidon edistämiseen ja lukuinnon kasvattamiseen. Mukana on noin 15 000 koululaista 30 eri paikkakunnalla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs