Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kumiankat ovat Studia-messujen hitti

Centria-ammattikorkeakoulu

Kumiankat ovat Studia-messujen hitti

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2013 klo 15:56
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulu on ollut esillä tänään tiistaina ja huomenna keskiviikkona Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Studia-messuilla. Centrialla on esillä messuilla kevään 2014 yhteishaussa oleva koulutustarjontansa.

Ensimmäisen päivän jälkeen messujen kuumimmaksi jakotavaraksi on noussut Centrian kumiankka. Messuilla 800 kumiankkaa saakin uuden kodin eri puolilta Suomea tulleiden nuorten kotiinviemisinä.

- Vuosien messukokemuksen jälkeen osasimme aavistaa, että ankoista tulee hitti, kertoo viestintäsuunnittelija Arja Haikola.

- Näiden ankkojen takana oli ihan oikea ideakin, sillä moni messukävijöistä ei osaa sijoittaa Centriaa Suomen kartalle. Messuilla meillä on esillä iso Suomen kartta, jossa ankka pitää osata uittaa oikeaan paikkaan. Centria on taatusti jäänyt nuorten mieleen, jatkaa Haikola.

Messuilla tärkein sanoma tulee eri koulutuksia esitteleviltä omilta opiskelijoilta. Studiassa Centrialla on liuta eri alojen omia opiskelijoita Kokkolasta ja Ylivieskasta.

Studia-messut on Suomen laajin jatkokoulutusmahdollisuuksia esittelevä tapahtuma, joka järjestetään nyt 20. kerran. Messuilla on noin 140 näytteilleasettajaa, ja kahden päivän kävijämääräodotus on yli 14 000. Messut ovat avoinna keskiviikkona klo 9–16. Centrian osasto löytyy messuilta paikalta 4c67.


Lisätietoja:

viestintäsuunnittelija Arja Haikola 040 808 5101, arja.haikola@centria.fi


Kuvassa: Centrian opiskelijat Esko Peltonen, Kimmo Uusitalo, Katja Antinoja ja Juho Kauppinen sekä poikue hittiankkoja (kuva: Arja Haikola).

Liitetiedostot

Centria ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   293

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs