Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koulutusneuvontaa yrityksille ja yhteisöille

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Koulutusneuvontaa yrityksille ja yhteisöille

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2012 klo 15:35
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Koulutusneuvonta Kymiedu laajentaa palvelujaan. Kymenlaakson yrityksille ja yhteisölle avataan uusi koulutuspalvelu 1.6. Koulutusneuvonta Kymiedusta saa asiantuntijan selvittämään koulutustarpeet, suunnittelemaan koulutukset ja niihin liittyvät rahoitusmahdollisuudet sekä kartoittamaan tulevaisuuden osaamistarpeita.

Palvelua on saatavilla puhelimitse, www.kymiedu.fi-sivujen ja sähköpostin kautta sekä henkilökohtaisesti asiakaskäynneillä. Palvelu on maksutonta ja sen tuottaa Kymenlaakson alueen koulutusorganisaatiot.

Palvelun yhteystiedot
www.kymiedu.fi
p. 010 3959500 (pvm/ppm)
koulutusneuvonta@kymiedu.fi

Tietoa, neuvontaa ja ohjausta aikuisille

Koulutusneuvonta Kymiedu on tarjonnut aikuiskoulutuksen neuvonta- ja ohjauspalveluja puolentoista vuoden ajan yksityishenkilöille. Koulutusneuvonta palvelee eri elämäntilanteissa olevia aikuisia koulutus- ja uravalintatilanteissa.

Palvelun yhteystiedot
Neuvontapalvelupisteet ma ja to klo 13-17
Kotkassa: Kirkkokatu 24
Kouvolassa: Salpausselänkatu 33
www.kymiedu.fi
p. 020 690 333 (pvm/ppm) ma-pe  klo 9-15
Koulutusneuvonta@kymiedu.fi

Palveluja suunnitellaan ja kehitetään Opin Ovi Kymi-projektin työnä. Opin Ovi Kymi on aikuisohjauksen maakunnallinen kehittämisprojekti ja osa valtakunnallista Opin Ovi –hankekokonaisuutta. Projektin toteutusaika on 1.8.2008 - 31.12.2012. Projektin rahoittajia ovat Euroopan unionin sosiaalirahasto sekä Kaakkois-Suomen ELY-keskus.

Projektissa ovat mukana lähes kaikki kymenlaaksolaiset aikuiskoulutusta tarjoavat oppilaitokset sekä TE-toimistot. Projektin hallinnoija on Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto. Muina toteuttajina toimivat Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto, Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia, Kouvolan seudun ammattiopisto sekä Aikuiskoulutuskeskus Kouvola.

 

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Projektipäällikkö Ritva Reivilä
p. 040 529 5120

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs