Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koskinen uudella tekniikalla

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Koskinen uudella tekniikalla

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2013 klo 10:54
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Verkkolehti Koskisen uusin numero on julkaistu uudella tekniikalla osoitteessa www.kyamk.fi/koskinen. Kyseessä on HTML5-sovelluksella tehty testiversio, jonka avulla kokeillaan tekniikan toimivuutta. Tekniikan vaihdon tavoitteena on parempi luettavuus mobiililaitteilla.

Kehittyvän tekniikan lisäksi tarjolla on monipuolista sisältöä. KyAMK:n opiskelijat ovat olleet edelleen ahkeria: käyneet Milanon design-viikolla, toteuttaneet hoitsusirkuksen, pelanneet yrityspeliä, järjestäneet Meduusa-festivaalin ja julkaisseet alumnien verkkojulkaisun. Myös tutkimusta ja kehitystä on edistetty lukuisissa hankkeissa. Tiesitkö, että tutkimuskohteena voivat olla vaikkapa urbaani vihreys, tuulivoimalan siipien pinnoitteet tai puuhakkeen edullisimmat logistiikkaratkaisut?  Myä! puolestaan tutustuttaa lukijan luovasti KyAMK:n toimintaan ja ihmisiin. Näiden esimerkkien lisäksi mukana on paljon muutakin mielenkiintoista!

Vanhat Koskiset löytyvät edelleen arkistoista: lehdet 1/2011–2/2013 osoitteesta http://www2.kyamk.fi/Koskinen/Flash_Koskinen ja sitä vanhemmat lehdet osoitteesta www.kyamk.fi/koskisenarkisto.

Seuraava Koskinen ilmestyy 19.9.2013. Lehden teemat ja julkaisuajankohdat sekä linkki Koskisen arkistoon löytyvät sivulta www.kyamk.fi/lehdet. Palautetta Koskisesta voi lähettää osoitteeseen koskinen@kyamk.fi.

Verkkolehti Koskinen on suunnattu koko korkeakouluyhteisölle: ulkoisille yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
päätoimittaja, tiedottaja Riitta Leviäkangas
p. 044 702 8449
koskinen@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs