Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Korkeakoulujen yrittäjyyskeskus Business Kitchenin viralliset avajaiset keskiviikkona 28.11. – koko viikko täynnä tapahtumia

Oulun ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen yrittäjyyskeskus Business Kitchenin viralliset avajaiset keskiviikkona 28.11. – koko viikko täynnä tapahtumia

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2012 klo 08:41
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulussa syyskuun alussa toimintansa aloittaneen korkeakoulujen yrittäjyyskeskuksen Business Kitchenin tilat ovat nyt valmistuneet ja niiden virallisia avajaisia vietetään keskiviikkona 28.11. Iltapäivän kutsuvierastilaisuudessa esiintyvät muun muassa muotitalo IVANAhelsingin tuottaja Pirjo Suhonen ja Startup Sauna -yrityskiihdyttömön perustanut Ville Simola.

Kutsuvierastilaisuuden jälkeen ovet ovat avoinna kaikille kiinnostuneille. Avajaisjuhlallisuudet jatkuvat verkostoitumisen ja leikkimielisten ohjelmanumeroiden merkeissä oululaisen huippukokin Janne Pekkalan loihtimien makuelämysten sekä mukavan musiikin tahdissa.

Avajaisten ympärillä Business Kitchenissä järjestetään myös kaksi muuta tapahtumaa tiloissa toimivan opiskelijayrittäjyysyhteisö Oulu Student Entrepreneurship Societyn (OuluSES) toimesta. Maanantaina 26.11. käynnistyy yhdessä BusinessOulun kanssa järjestettävä Pikku-Diili -kilpailu, jossa alueen oppilaitosten opiskelijoista koostuvilla tiimeillä on 24 tuntia aikaa ratkaista kilpailussa mukana olevien yritysten heille antama haaste. Yritysten edustajat valitsevat heille parhaiten sopivan ratkaisun, ja palkitsevat sen esittäneen tiimin jäsenet. Voittajat valitaan ja palkitaan avajaistilaisuudessa keskiviikkona 28.11.

Opiskelijateemalla jatketaan myös avajaisten jälkeen 30.11.–1.12., jolloin järjestetään yhteistyössä Oulu Wellness Instituuttisäätiö OWIn kanssa Rails Girls -ohjelmointityöpaja. Kyse on ilmaisesta, tytöille ja naisille suunnatuista koodaustyöpajasta, jossa käydään läpi ohjelmoinnin perusteita. Konsepti on saanut alkunsa Helsingistä 2010, ja nykyään tapahtumia järjestetään joka viikko paikallisin voimin ympäri maailmaa. Työpaja on Oulussa nyt ensimmäistä kertaa, ja siihen pääsee 50 hakijan joukosta mukaan 20 parhaan hakemuksen tehnyttä osallistujaa.

Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan Business Kitcheniin (Torikatu 23, 4. krs.) ja osallistumaan avajaistapahtumaan keskiviikkona 28.11. klo 13.30–16.00 (kutsuvierastilaisuus) ja klo 15.00–19.00 (kaikille avoin tilaisuus).

Lisätietoja 28.11. avajaisista

Development Manager Terho Jylhälehto, 050 525 1319, terho.jylhalehto@oamk.fi
Development Manager Johanna Bluemink, 050 370 9505, johanna.bluemink@oulu.fi (26.11. alkaen)

Median edustajat ovat tervetulleita myös Pikku-Diili ja Rails Girls -tapahtumiin, joista lisätietoja:
OuluSES:n pj. Annika Juvani 0400 683 830 annika.juvani@ouluses.fi

www.businesskitchen.fi ja www.ouluses.fi

Business Kitchen palvelee Oulun seudun yrittäjiä, yrittäjäksi aikovia ja opiskelijoita tarjoamalla heille tukea, tietoa ja korkeakoulujen osaamista yrittäjähenkisessä verkostossa. Saman katon alla toimivat seuraavat tahot: Business Blender -yrityskehityspalvelut, OuluSES, Oamkin Yrityshautomo ja Ripa-työelämäpalvelut sekä Demola Oulu. Joulukuun alussa 2012 joukkoon liittyvät myös BusinessOulun ja Uusyrityskeskuksen toimipisteet, Design Center Servo sekä useita startup-yrityksiä. Business Kitchenin toimintaa rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Oulun innovaatioallianssin osapuolet, joita ovat Oulun kaupunki, Oulun yliopisto, Oulun seudun ammattikorkeakoulu, VTT ja Technopolis Oyj.

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs