Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KONE ja kauppakeskus Itis yhdessä hissi- ja liukuporrasturvallisuuden asialla - yhteistapahtuma Itiksen keskusaukiolla 12.5.2016

KONE Hissit Oy

KONE ja kauppakeskus Itis yhdessä hissi- ja liukuporrasturvallisuuden asialla - yhteistapahtuma Itiksen keskusaukiolla 12.5.2016

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2016 klo 14:28
Julkaisija: KONE Hissit Oy

Turvallisuus on pienestä kiinni: Moni tapaturma johtuu asioista, joita emme tule huomioineeksi, koska ne tuntuvat pikkuasioilta, esimerkiksi auki oleva kengännauha liukuportailla liikuttaessa. Tämä voi kuitenkin aiheuttaa tapaturman, joka on helposti estettävissä.

Hississä matkustettaessa turvallisin paikka on hissikorin takaosa. Aukeavia tai sulkeutuvia ovia kannattaa aina varoa. Pieniä lapsia on hyvä pitää kädestä kiinni koko hissimatkan ajan ja varoittaa koskemasta hissin oviin niin hissin sisä- kuin ulkopuolellakin. Pienet sormet voivat ajautua herkästi hissin automaattioven ja ovikarmin väliin.

KONEen Suomen maayhtiö KONE Hissit Oy järjestää yhdessä kauppakeskus Itiksen kanssa yhteisen hissi- ja liukuporrasturvallisuustapahtuman Itiksen keskusaukiolla 12.5.2016. Itiksen lähikoulujen ensimmäisen luokan oppilaita on kutsuttu klo 10-13 tasatunnein järjestettäviin infotuokioihin ja KONEen edustajat ovat koko kauppakeskuksen aukioloajan keskusaukiolla ja vieressä olevien hissien luona opastamassa turvalliseen, mukavaan ja luotettavaan liikkumiseen.

Infotuokioissa lasten kanssa keskustellaan turvallisesta liikkumisesta hisseillä ja liukuportailla. Lapsille on tarjolla hissi- ja liukuporrasturvallisuusaiheista puuhaa ja Itiksen leikkiasema on lasten vapaassa käytössä. Menossa ovat mukana myös Itiksen maskotti Riehuli sekä KONEen maskotit Max-hiiri ja Perttu-norsu.

”Haluamme huomioida jokapäiväisten pienten tekojen merkityksen turvallisuudessa. Tapahtuma kauppakeskus Itiksen kanssa järjestetetään KONEen kansainvälisellä turvallisuusviikolla ja tukee viestiämme siitä, että turvallisuus mahdollistaa parhaan käyttäjäkokemuksen.” sanoo KONEen Suomen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Tuulenmäki.

”Itiksessä asioi päivittäin keskimäärin lähes 50 000 asiakasta, joille haluamme tarjota mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen asiointikokemuksen” kertoo Itiksen markkinointipäällikkö Anna Homén. ”Olemme tänä keväänä panostaneet merkittävästi mm. turvateknologiauudistukseen ja asiakashissien uusimiseen. Turvatempaus yhdessä KONEen kanssa on puolestaan hieno tilaisuus viestiä asiakkaille hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla heidän omasta roolistaan turvallisen asiakaskokemuksen rakentamisessa.”  

Lisää hissi- ja liukuporrasturvallisuudesta osoitteessa: http://www.kone.fi/kone-yrityksena/turvallisuus-ja-esteettomyys/ 

Lisätiedot: 

Kati Tuulenmäki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, KONE Hissit Oy, puh. 040 506 5170, kati.tuulenmaki@kone.com

Anna Homén, markkinointipäällikkkö, kauppakeskus Itis, puh. 050 403 4220, anna.homen@wereldhave.com

Liitetiedostot

KONE yrityksenä

KONE kuuluu alansa johtaviin yrityksiin ja tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä monipuolisia ratkaisuja niiden huoltoon ja modernisointiin. Eri asiakasryhmien tarpeiden ymmärtäminen on ohjannut yhtiön toimintaa jo sadan vuoden ajan. KONEen tavoitteena on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä.

www.kone.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs