Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kiinan ja Suomen koulutusyhteistyötä tiivistetään JAMKissa 12.4.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Kiinan ja Suomen koulutusyhteistyötä tiivistetään JAMKissa 12.4.

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2016 klo 11:54
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa pohditaan 12. huhtikuuta Kiinan ja Suomen koulutusyhteistyön kehittämiskeinoja ja tulevaisuuden näkymiä.Tavoitteena on edistää maiden välistä koulutusyhteistyötä ja koulutusvientiä Kiinan Kantonin sekä JAMKin, Tampereen ammattikorkeakoulun, Tampereen yliopiston, Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen välillä.

Jyväskylään saapuu noin 40 kiinalaista koulutusalan asiantuntijaa Guangzhousta (Kanton) ja Pekingistä. Ryhmässä on opetusalan asiantuntijoita ja opetusministeriön alaisten laitosten edustajia, jotka muun muassa suunnittelevat ja valmistelevat Kiinan koulutuspolitiikkaa. Jyväskylän lisäksi ryhmä vierailee Tampereella.

JAMK on tehnyt tiivistä yhteistyötä Tampereen oppilaitosten kanssa vuodesta 2014. Viime vuonna JAMK ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus avasivat yhdessä Guangdong Polytechnic Normal University:n kanssa kiinalais-suomalaisen oppimisinnovaatiokeskuksen Guangzhouun Kiinaan. Uusi oppimisinnovaatiokeskus edistää Suomen ja Kiinan yhteistyötä, ammatillisen korkea- sekä toisen asteen koulutuksen palvelutarjontaa ja oppimisinnovaatioiden kehittämistä. Se, kuten myös kyseinen vierailu, on osa Suomen ja Kiinan solmimaa koulutuksen Learning Garden-raamisopimusta.

Vierailu avataan Dynamon auditoriossa, Piippukatu 2, klo 10.30. Päivän ohjelma koostuu neljästä teemasta: yrittäjyys ja kansainvälinen kauppa, innovatiivinen pedagogiikka, tulevaisuuden terveysalan opinnot ja teknologia. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Lisätietoja:
Heikki Malinen, vararehtori, 040 772 3376, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

@JAMK_fi  

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs