Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kevään yhteishaku Turun ammattikorkeakouluun 17.3.-9.4.2015

Turun ammattikorkeakoulu

Kevään yhteishaku Turun ammattikorkeakouluun 17.3.-9.4.2015

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2015 klo 15:24
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulussa on tänä keväänä yhteishaussa tarjolla yhteensä yli 50 koulutusta. AMK-tutkintoon johtavia päiväkoulutuksia on tarjolla yli 30 vaihtoehtoa ja monimuotokoulutuksia yhdeksän. Ylempään AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on valittavana 13.

Kaikkiin koulutuksiin haetaan yhteishaussa, joka alkaa tiistaina 17.3. ja päättyy torstaina 9.4. klo 15:00. Hakeminen tapahtuu netissä, Opintopolku-palvelussa. Valintakokeet järjestetään touko-kesäkuussa ja valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille heinäkuun alkupuolella. Opiskelu alkaa syksyllä 2015.

Ylempi AMK -tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, ja antaa siten saman kelpoisuuden esimerkiksi julkisiin virkoihin kuin tiedekorkeakoulujen ylempi korkeakoulututkinto. YAMK-tutkintoa voi hakea opiskelemaan, jos soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen on hankkinut kolme vuotta alakohtaista työkokemusta.

Viisi uutta koulutusta

Turun AMK:ssa on kevään yhteishaussa tarjolla viisi uutta koulutusta: AMK-tutkintoon johtava hammasteknikkokoulutus sekä neljä uutta ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta.

Ensimmäiset Turun AMK:n hammasteknikko-opiskelijat aloittavat opintonsa syksyllä 2015. Hammasteknikkojen koulutusvastuu siirtyi Turun AMK:lle Metropolialta ja Turun AMK on ainoa ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa hammasteknikoita, kun Metropoliasta valmistuu viimeiset opiskelijat vuonna 2016.

Uudet ylemmät AMK-tutkinnot ovat: projektijohtaminen, kemiantekniikka ja bioteknologia, luova tuottaja sekä soveltava taide. Projektijohtamisen koulutus on tarkoitettu insinööreille ja tradenomeille ja kemiantekniikan ja bioteknologian koulutus alan insinööreille. Luova tuottaja ja soveltava taide ovat kulttuurialan YAMK-koulutuksia.

Lisätietoja:

Suunnittelija Katja Mäkinen, Turun AMK:n Hakijapalvelut (p. 050 598 5617, katja.makinen@turkuamk.fi)

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs