Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu vaihtaa nimeään 1.8. - täydennyshaku jatkuu vanhalla nimellä

Centria-ammattikorkeakoulu

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu vaihtaa nimeään 1.8. - täydennyshaku jatkuu vanhalla nimellä

Tiedote.
Julkaistu: 31.07.2012 klo 08:35
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu on keskiviikosta 1.8.2012 alkaen Centria ammattikorkeakoulu opetus- ja kulttuuriministeriön 23.5.2012 vahvistaman päätöksen mukaisesti. Ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa toteuttava Centria tutkimus ja kehitys jatkaa aputoiminimenä.

Ammattikorkeakoulujen valtakunnallinen täydennyshaku on parhaillaan käynnissä jatkuen 2.8. saakka. Myös Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa on haettavana opiskelupaikkoja tekniikan, liiketalouden sekä musiikin koulutusohjelmiin. Täydennyshaku suoritetaan loppuun vanhalla nimellä, mutta uudet opiskelijat aloittavat opintonsa Centria ammattikorkeakoulussa. Valitut opiskelijat saavat asiasta tiedon valintakirjeen mukana. Ensimmäiset Centria ammattikorkeakoulun tutkintotodistukset jaetaan syyskuun publiikissa. 

Nimenmuutoksen yhteydessä myös ammattikorkeakoulun yhteisöilme muuttuu sekä webbisivut uudistuvat. Uudet sivut avataan 1.8.2012 osoitteessa www.centria.fi.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs