Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kaupunkimuotoilijoiden uusi koulutus alkaa

Lahden ammattikorkeakoulu

Kaupunkimuotoilijoiden uusi koulutus alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2014 klo 09:11
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulussa käynnistyy kesäkuun alussa Kaupunkimuotoilun osaajaksi –täydennyskoulutus, jolla lisätään kaupunkien ja muotoilijoiden kyvykkyyttä kehittää palveluita ja toimintoja muotoilun menetelmiä hyödyntäen.

Koulutuksessa keskitytään muotoiluajattelun lisäämiseen ja kykyyn soveltaa muotoiluajattelua julkisen sektorin kehitysprojekteissa.

Opinnoissa keskitytään myös muotoilumenetelmien ymmärtämiseen sekä palvelumuotoilun tuottamiseen. Kuntasektorin työntekijöiden toivotaan sisäistävän muotoiluprosessin osaksi työtään sekä kykenevän työskentelemään yhteistyössä muotoilun ammattilaisten kanssa.

Yhteissuunnittelu, käyttäjälähtöisyys sekä käyttäjätuottajuus ovat myös hallitsevia teemoja. Opinnoissa pohditaan keinoja kansalaisten osallistamiseen yhteisöllisen suunnittelun avulla.

Muotoiluammattilaisille koulutus tuo osaamista palveluiden suunnitteluun sekä toimimiseen julkisen organisaation kanssa.

Koulutukseen haki 53 kaupunkimuotoilusta kiinnostunutta ammattilaista eri puolilta Suomea; Lahden alueelta, Helsingistä, Espoosta, Mikkelistä, Vantaalta, Jyväskylästä sekä Tampereelta.

Koulutus alkaa maanantaina 9.6. LAMKin Muotoiluinstituutissa, Kannaksenkatu 22. Koulutukseen voi tulla tutustumaan klo 9-10 välillä.

Lisätietoa http://www.lamk.fi/muotoilujataide/koulutus/taydennyskoulutus/sivut/tuote.aspx?pid=3217

Yhteystiedot

Sami Makkula
p. 044 708 0102
sami.makkula@lamk.fi

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs