Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kasvien kesäilta Heurekassa torstaina 29.8. kello 17.30-20.00

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Kasvien kesäilta Heurekassa torstaina 29.8. kello 17.30-20.00

Tiedote.
Julkaistu: 05.08.2013 klo 15:15
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Mitkä vieraslajit uhkaavat alkuperäisiä suomalaisia kasveja? Pitäisikö huolestua? Entä mikä kasvaa kukkapenkissäni ja voiko sen syödä?

Kasvien kesäillassa Heurekassa torstaina 29.8. klo 17.30-20.00 LuontoPortin asiantuntijat vastaavat luontoaiheisiin kysymyksiin ja antavat mm. ohjeita ihmisellekin vaarallisen jättiputken hävittämiseen.

Vihjeitä jättiputken kasvupaikoista otetaan vastaan koko kesän osoitteessa:
http://lehti.luontoportti.fi/fi/uutiset/sodanjulistus-jattiputkea-vastaan.

Tapahtuman yhteydessä voi myös kysyä muita luontokysymyksiä sekä tutustua LuontoPortin maksuttoman tietopankin www.luontoportti.fi avulla kasvien tunnistamiseen ja muuhun luontotietoon. Esillä on mm. syötäviä luonnonvaraisia suomalaiskasveja. Joko olet maistanut vuohenputkea tai maksaruohoa?

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Heureka, LuontoPortti ja UlkonaTV. Tapahtumapaikkana on Heurekan tiedepuisto Galileissa sijaitseva Earth House -kohde. Näyttelyalueelle ja tapahtumaan pääsee Heurekan pääsylipulla.

Kuvassa maksaruoho. Kuva: LuontoPortti

Lisätietoja:
Tapahtumapäällikkö Paula Havaste, Heureka, Puh. 040 9015 375, paula.havaste@heureka.fi
Tapahtumatuottaja Siina Vasama , Heureka, Puh. 040 9015 260, siina.vasama@heureka.fi

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs