Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kansainvälinen fysioterapian konferenssi Lahteen

Lahden ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen fysioterapian konferenssi Lahteen

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2013 klo 14:33
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahdessa järjestetään ensimmäistä kertaa eurooppalaisten fysioterapian korkeakoulujen verkoston ENPHE -konferenssi 3.-5.10.2013. Tapahtumaan on tulossa n. 170 osallistujaa ympäri Eurooppaa. Sen järjestelyistä vastaa Lahden ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysala.
 
Lahden ammattikorkeakoulu on ollut verkoston aktiivinen jäsen jo yli 20 vuotta ja sai vuosittaisen konferenssin nyt ensimmäistä kertaa järjestettäväkseen.
 
ENPHE-konferenssi on foorumi, jossa keskustellaan eurooppalaisesta fysioterapiakoulutuksesta, opetussuunnitelmista, uusista yhteistyömuodoista koulujen välillä, tavataan tuttuja, verkostoidutaan ja pidetään hauskaa.
 
-          On helpompi tehdä yhteistyötä kehittämishankkeissa ja vaihto-ohjelmissa, kun on kasvokkain kongressissa keskusteltu, sanoo LAMKin fysioterapian koulutusvastaava Katri Kämäräinen. 
 
Tapahtuman ohjelmassa on mm. luentoja, workshopeja, posteriesityksiä, ja pikatreffejä partneriyhteistyötä varten. Lisäksi opiskelijoille järjestetään yksi yhteinen päivä, jolloin h  tutustuvat suomalaiseen fysioterapiakoulutukseen. 
 
-          Lisäksi ohjelmassa on tietysti suomalaisittain saunaa, sauvakävelyä ja makkaranpaistoa järven rannalla sekä Dinner&Dance Vesijärven rannalla Ravintola Lokissa, kuvailee LAMKin kv-koordinaattori Johanna Tarvainen tapahtuman oheisohjelmaa.
 
Tapahtuman ohjelma: http://enphe.org/Events/Lahti2013.aspx
 
Lisätietoja
Katri Kämäräinen
koulutusvastaava
p. 050 387 1946
katri.kamarainen@lamk.fi
 
Johanna Tarvainen
kv-koordinaattori
p. 050 305 1029
johanna.tarvainen@lamk.fi
 
Lisätietoa ENPHE:stä www.enphe.org

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs