Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kaikille avoin Sibelius-luentosarja jatkuu tiistaina 29.4.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Kaikille avoin Sibelius-luentosarja jatkuu tiistaina 29.4.

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2014 klo 12:55
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKissa muotoilua opiskelevat nuoret suunnittelijat myyvät tuotteitaan luennon yhteydessä järjestettävässä pop up -myynnissä.

Kaikille avoin ja ilmainen Sibelius-luentosarja jatkuu tiistaina 29.4. klo 17 - 19 Pirjo Seddikin luennolla Naisen kuvia, esteettisiä merkityksiä. Luento järjestetään D-talon Helmi-ravintolassa HAMKin Visamäen kampuksella Hämeenlinnassa (os. Vankanlähde 11).

Pirjo Seddiki on HAMKin muotoilun koulutusohjelman yliopettaja. Hän väitteli tohtoriksi Aalto-yliopistossa vuonna 2010. Väitöskirjassaan hän tutki hyvän maun käsitteeseen liittyviä merkityksiä 1800-luvun lopulta tähän päivään saakka.

Avoin luentosarja on osa HAMKin Sibelius Celebrations -yhteistyötä Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön kanssa. Yhteistyön tavoitteena on löytää, kehittää ja tuottaa erilaisia onnistuneita tuotteita ja palveluita, joiden avulla Sibeliusta ja HAMKia tuodaan laajempaan tietoisuuteen, luodaan positiivista näkyvyyttä ja rakennetaan brändiä. Tavoitteena on myös luoda opiskelijoille mahdollisuuksia osallistua erilaisiin juhlavuositoteutusten suunnittelu- ja järjestelytehtäviin opintoihin integroituna.

One Day Design Shop saa jatkoa

Viime joulukuussa HAMKin muotoilun koulutusohjelman opiskelijoiden järjestämä, suuren kävijämäärän
kerännyt myyntitapahtuma One Day Design Shop valloitti Verkatehtaan. Nyt tapahtuma saa jatkoa avoimen Sibelius-luennon yhteydessä tiistaina 29.4. järjestettävässä muotoilun opiskelijoiden pop up -myynnissä. Myynti alkaa klo 15.30, taukoaa luennon ajaksi ja jatkuu vielä hetken luennon päätyttyä. Pop up -myynti järjestetään HAMKin Visamäen kampuksen D-rakennuksen aulassa (os. Vankanlähde 11).

Myymässä omia tuotteitaan on kymmenkunta innokasta nuorta suunnittelijaa muotoilun eri osa-alueilta, niin vaatetuksesta, tekstiilistä kuin lasista ja keramiikastakin. Myös myyntituotteita on laidasta laitaan – koruja, vaatteita, tekstiileitä sekä astioita. Varaathan mukaasi käteistä.

Lisätiedot
Luentosarja: Lea Mustonen, p. 03 646 4791
Pop up -myynti: Aija Lundahl, p. 03 646 3720

Avoin luentosarja jatkuu jälleen syyskuussa. Katso tarkemmat tiedot osoitteesta www.hamk.fi/sibelius.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi
www.hami.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs