Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jyväskylän tradenomikoulutus on suosituin suomenkielinen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän tradenomikoulutus on suosituin suomenkielinen

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2015 klo 14:15
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tradenomikoulutuksen monimuotototeutus oli yhteishaussa Suomen suosituin suomenkielisistä tradenomikoulutuksista, sillä ohjelmaan haki lähes 12 opiskelijaa yhtä aloituspaikkaa kohden (vetovoima 11.6). Uutta ohjelmassa on se, että tutkinnon voi nyt suorittaa kokonaan verkossa.

– Täysin verkossa opiskelu vaatii kurinalaisuutta ja on yhtä vaativaa kuin lähiopetus. Verkko-opinnoissa on tehtävä tehtäviä lähes joka päivä, jotta pysyy opiskelurytmissä mukana. Verkko-opetukseen kuuluvat mm. verkkokeskustelut ryhmän tai ohjaajan kanssa, tehtävien ja raporttien palautus verkko-oppimisympäristöön, omatoiminen lähdemateriaaliin tutustuminen ja vaikkapa webinaariin osallistuminen, koulutuspäällikkö Pertti Pernu kuvaa.

Päivätoteutuksen vetovoima puolestaan oli 4.28, kun taas Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun vetovoima oli 3.35.

Myös JAMKin englanninkielinen International Business –ohjelma veti hyvin vetovoiman ollessa 6.54. Tradenomiksi voi opiskella myös pelialaan keskittyvässä tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmassa, jonka vetovoima oli 3.05

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tradenomiopinnoissa on poikkeuksellisen monipuoliset erikoistumismahdollisuudet. Monimuotototeutukseen (ent. aikuiskoulutus) osallistuvat voivat opiskella liiketalouden ohella myös oikeustradenomiksi. Oikeustradenomikoulutus toteutetaan yhteistyössä oikeusministeriön kanssa.

Tradenomikoulutuksen päiväopintojen suuntautumisvaihtoehtoja ovat finanssi, taloushallinto, muoti ja vähittäiskauppa, myyntityö, brändiasiantuntija, henkilöstöasiantuntija, urheiluliiketoiminta sekä yrittäjyys.

Lisätietoja:
Pertti Pernu, koulutuspäällikkö, 040 836 6920, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä Asta Wahlgrén, yksikönjohtaja, 040 576 9372, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs