Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Juha Tall palkittiin vuoden 2015 omistajanvaihdosasiantuntijana

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Juha Tall palkittiin vuoden 2015 omistajanvaihdosasiantuntijana

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2015 klo 14:28
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Suomen Omistajanvaihdosseura on valinnut vuoden 2015 omistajanvaihdosasiantuntijaksi kauppatieteiden tohtori Juha Tallin. Projektitutkijana Seinäjoen ammattikorkeakoulussa toimiva Tall on ollut mukana omistajanvaihdostyössä vuodesta 2001 alkaen ja on Suomen omistajanvaihdosseura ry perustajajäsen.

Valinnan perusteina hallitus mainitsee, että Tall on tehnyt pitkään käytännön tasolla yrityskauppoja edistävää työtä. Myös hänen väitöskirjansa käsittelee omistajanvaihdoksia. Juha Tall on aktiivinen ja tunnustettu osaaja omistajavaihdoksiin liittyen myös kansainvälisellä kentällä.  Lähes 15 vuoden tutkimuksen ja käytännön tason työn jälkeen Tall on edelleen kiinnostunut omistajanvaihdosilmiöstä ja jatkaa pitkäjänteistä työtään omistajanvaihdosten kehittämiseksi ja esiintuomiseksi.

- Vallitsevan perinteen mukaan omistajanvaihdoksissa kaupan kohteena on yleensä koko yritys, mutta tuoreiden tutkimusten mukaan liiketoimintaa voidaan onnistuneesti myydä ja ostaa myös osissa, sanoo Tall. Liiketoiminnan osien muodostamaa yrityskauppojen uutta aaltoa hän kutsuu nimellä Yrityskauppa 2.0. Näissä kaupoissa hinta on kohdallaan, neuvottelut etenevät ripeästi ja joskus tuloksena on kaksi kasvuyritystä eli omistajanvaihdos sysää sekä ostajan että myyjän kasvuun.

Tunnustus on jo toinen Seinäjoen ammattikorkeakoululle, sillä vuonna 2013 vastaavan palkinnon sai tutkimus- ja innovaatiojohtaja Elina Varamäki.

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs