Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jo 20 vuotta tradenomikoulutusta Oulussa

Oulun ammattikorkeakoulu

Jo 20 vuotta tradenomikoulutusta Oulussa

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2012 klo 08:46
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

On jo 20 vuotta siitä, kun Oulussa käynnistettiin liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus vuonna 1992. Tutkintonimeksi tuli myöhemmin tradenomi. 20 vuoden aikana Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) on valmistunut 3 291 tradenomia Oulun seudun elinkeinoelämän tarpeisiin. Tradenomit työskentelevät muun muassa asiantuntija- ja esimiestehtävissä yrityksissä ja julkishallinnon palveluksessa.

Oamkin Liiketalouden yksikkö juhlistaa 20-vuotista koulutusta järjestämällä Tradenomipäivä 2012 -tapahtuman keskiviikkona 10.10. Tapahtumaan osallistuu yksiköstä valmistuneita tradenomeja ja nykyopiskelijoita sekä yksikön yhteistyökumppaneita ja henkilöstöä.

Tilaisuudessa luennoi tulevaisuudentutkija Ilkka Halava, joka on yksi Suomen johtavista asiantuntijoista sosiaalikulttuurisessa muutoksessa. Hänen aiheenaan on työkulttuurin muutos. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan muun muassa ammattikorkeakoulusta valmistuneiden tradenomien työelämäkokemuksia sekä Liiketalouden yksikön pitkäaikaisen kansainvälisen partnerin Coventry Universityn edustajan, professori Tom Donellyn puheenvuoro.

Oamkin Liiketalouden yksikössä koulutetaan liiketalouden, kansainvälisen kaupan, tietojenkäsittelyn sekä kirjasto- ja tietopalvelun asiantuntijoita ja käytännön osaajia. Yksikössä on kolme suomenkielistä ja kaksi englanninkielistä koulutusohjelmaa sekä yksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutusohjelma. Opiskelijoita on nykyisin noin 1 800 ja henkilöstöä noin 120. Yksikkö tekee aktiivisesti yhteistyötä Pohjois-Suomen työ- ja elinkeinoelämän kanssa sekä opetuksessa että tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa.

Kutsu: Toimituksenne edustaja on tervetullut tapahtumaan (http://www.oamk.fi/?id=25460).

Lisätietoja

Tapahtuman ovat toteuttaneet opinnäytetyönään tradenomiopiskelijat
Taru Mikkonen, 041 436 4490, k9mita00@students.oamk.fi
Anna Lahtinen, 040 720 1762, k9laan00@students.oamk.fi

Lisätietoja tradenomikoulutuksesta ja Liiketalouden yksikön toiminnasta:
Päivi Vesala, yksikönjohtaja, 010 272 2338, paivi.vesala@oamk.fi
Inkeri Hedemäki, suunnittelija, 010 272 2134, inkeri.hedemaki@oamk.fi

Myös tilaisuudessa esiintyviltä henkilöiltä voi pyytää haastatteluja.

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs